Sasanek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) Działający model silnika V-12 o pojemności 12 cm^3, wykonany ze stali nierdzewnej i aluminium. Edited January 31, 2012 by Sasanek
stig Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Szacunek dla tego pana. Niechby ktoś po obejrzeniu tego filmu powiedział, że coś się nie da zrobić
kafel Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Karpiarzem nie jestem ale może komuś się przyda http://www.youtube.com/watch?v=x1ck9QDyKWQ&feature=related Edited February 1, 2012 by kafel
rapala Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ciekawy patencik ,który jest w pewnym sensie alternatywą do rozpalania ogniska podczas nocnych zasiadek.Sezon już nie długo więc może ktoś z Was będzie chciał wypróbować ...Ja wypróbuję na pewno:). http://www.carppassion.eu/?x7l5lxh3xpl5h+h3+ll5h+h3l6l3xpx5x5xkxc+l333xk+xpxcxyx6lxxlxyx5l3x3l3lkllx+x3l5lkx+xhlkx+xxl5xclxxcx5x3xhx5x6xhlk
kreator Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Fajny patent z tym ogniem ja na pewno wypróbuje bo jeżdżę na nocki
Sasanek Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 (edited) Lampa chemiczna Edited March 7, 2012 by Sasanek
rapala Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 (edited) Coś dla majsterkowiczów :D:D Edited March 13, 2012 by rapala
Sasanek Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 To już nie dla mnie, ale jeśli jakieś kolega uczcił weekend zbyt mocno to polecam.
Sasanek Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) Jak by dodać do tego bomby z kul zanętowych i karabiny na kuli proteinowe. Myślę że była by to wędkarska innowacja dla dużych dzieci Edited March 28, 2012 by Sasanek
Sasanek Posted April 5, 2012 Author Posted April 5, 2012 Może ktoś się skusi na napisanie czegoś ciekawego.
VeJeK Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 LEGO Porsche 911 (997) Turbo Cabriolet PDK - Sadistic.pl
Sasanek Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Ze względu że idzie jesień a moje ostanie 2 próby średnio mi wyszły. Stąd mam do was pytanie, jak panowie zabieracie się do ważenia wina ?
art-ski Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 jak panowie zabieracie się do ważenia wina ? Zrywam winogrona i gniotę je w specjalnej prasie. Można nie mając praski wyciskać z nich sok zawijając w ścierkę. Po napełnieniu butli samym sokiem do 4/5 objętości do garnka wkładam pogniecione winogrona, wraz z agrestem (który u mnie robi za drożdże, wcześniej kiedy jest na niego sezon porcjuję i zmrażam). Półlitrowy garnuszeczek agrestu gniotę, mieszam z pogniecionymi winogronami, przesypuję cukrem i odstawiam w ciepłe miejsce na 3 dni. Po 3 dniach wlewam do butli, mieszam oraz dodaję do winogron cukru rozpuszczając go w winogronowym soku (wszystko w/g. uznania) jeden lubi bardziej słodkie winko inny mniej. NIGDY Nie dodaję wody! Dzięki temu wino jest mocne, gęste. Przypomina dobre Hiszpańskie wina , a nie te cienkie sikacze z Francji. Nie spotkałem nikogo do tej pory, komu by nie smakowało. Im dłużej postoi i poleżakuje tym lepsze, już 1 lampka wina potrafi pozbawić niektóre panie władzy w nogach lub przyprawić o wyśmienity chumor. Ale kto wytrzyma zbyt długo mając pod ręką taki wspaniały napitek.
Sasanek Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 (edited) Edited October 31, 2012 by Sasanek
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now