gregoriogg Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Witam,jestem tutaj nowy wiec pozdrawiam wszystkich serdecznie.Moja przygoda z mucha rozpoczela sie 6 lat temu ale lowilem glownie na morzu,poprostu tam gdzie mieszkalem mialem dostep do morza,Sporadycznie lowilem tez na rzekach gorskich ale niemam wiekszego doswiadczenia z tym zwiazanego.Teraz wrocilem w rodzinne strony i pragne poznac tajniki muchy w moich rodzinnych stronach:)
pawelgibadlo Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Witam, Kroku myślę, że możemy się spotkać wszyscy razem jak tylko woda będzie dobra Ja przyjadę na pewno . Pozdrawiam Paweł.
kroku Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ok.będzie mi bardzo miło .Zobaczę co ten Twój Ross potrafi
ciopson Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Myślę że trzeba chyba zacząć planować ten mini zjazd, co wy na to? Może troszkę jeszcze za wcześnie ale z racji tego że będę miał ograniczony dostep do internetu w najbliższych 2 tygodniach wolałbym wiedzieć troszkę wcześniej.
kroku Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jeśli woda pozwoli na łowienie to będę na Łączkach 1 maja ,chyba że będą 2 turbiny to nie i jeśli w ogóle będzie można łowić bo jakieś zawody mają być.
ciopson Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Zawody mają być podobno 4-tego a o której Kroku się wybierasz ponieważ woda na pewno będzie odpowiednia dzięki tym upałom.
kroku Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Woda jest na dwie turbiny .Dziś będę na Łączkach i jutro ale bez wędki .Bo nie chce mi się brodzić na takiej dużej wodzie.
ciopson Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Kroku to dałbyś mi numer do siebie ponieważ jutro nie będę miał możliwości korzystania z internetu a chciałbym się dowiedzieć jaka jest woda bo nie za bardzo mi się chce jechać 100km na przejażdżkę.
depeche mode Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Witam .Ja swoją przygodę z Muchowaniem zacząłem 6 lat temu .Większość na suchą ale wiadomo że nie zawsze i wszędzie połowimy na suchara więc i mokra i streamery też wchodzą w grę.Pochodzę że świętokrzyskiego i tam najczęściej przeczesuje nasze rzeki.Czasami zdarza się także wyskoczyć na Pilicę lub Krztynię w Częstochowskie.Pozdrawiam wszystkich .Rafał.
Recommended Posts