Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,jestem tutaj nowy wiec pozdrawiam wszystkich serdecznie.Moja przygoda z mucha rozpoczela sie 6 lat temu ale lowilem glownie na morzu,poprostu tam gdzie mieszkalem mialem dostep do morza,Sporadycznie lowilem tez na rzekach gorskich ale niemam wiekszego doswiadczenia z tym zwiazanego.Teraz wrocilem w rodzinne strony i pragne poznac tajniki muchy w moich rodzinnych stronach:)

• 3 weeks later...
Posted

Myślę że trzeba chyba zacząć planować ten mini zjazd, co wy na to? Może troszkę jeszcze za wcześnie ale z racji tego że będę miał ograniczony dostep do internetu w najbliższych 2 tygodniach wolałbym wiedzieć troszkę wcześniej. :)

Posted

Jeśli woda pozwoli na łowienie to będę na Łączkach 1 maja ,chyba że będą 2 turbiny to nie i jeśli w ogóle będzie można łowić bo jakieś zawody mają być.

Posted

Woda jest na dwie turbiny .Dziś będę na Łączkach i jutro ale bez wędki .Bo nie chce mi się brodzić na takiej dużej wodzie.

Posted

Kroku to dałbyś mi numer do siebie ponieważ jutro nie będę miał możliwości korzystania z internetu a chciałbym się dowiedzieć jaka jest woda bo nie za bardzo mi się chce jechać 100km na przejażdżkę.

• 1 month later...
Posted

Witam .Ja swoją przygodę z Muchowaniem zacząłem 6 lat temu .Większość na suchą ale wiadomo że nie zawsze i wszędzie połowimy na suchara więc i mokra i streamery też wchodzą w grę.Pochodzę że świętokrzyskiego i tam najczęściej przeczesuje nasze rzeki.Czasami zdarza się także wyskoczyć na Pilicę lub Krztynię w Częstochowskie.Pozdrawiam wszystkich .Rafał.