Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dzięki Wiślakowi mamy logo serwisu. Jak sie wam podoba, może należało by w nim coś zmienić ?

Czekam na opinie :) Jeżeli nie widzicie loga to przeładujcie (odświeżcie) stronę.

Posted

ładne ale ja bym jednak troszkę zmienił ;) chodzi mi o czcionkę może jakaś inna lub jaśniejsze kolory i co do obrysu Podkarpacia to proponowałbym kolor niebieski żeby się to kojarzyło z woda ;) takie moje zdanie ;)

Posted

Czcionkę faktycznie można zmienić. Na mój gust to arial a ta czcionka nie nadaje się do takich rzeczy. Co do koloru to zielony z niebieskim się gryzą. Wiem bo oglądam TVN Style.

Posted

Nie wiem czemu ale tamto logo mi się podobało bardziej. Kolory idealnie pasują do naszego rejonu lecz teraz moją uwagę przykuwa ludek w łódce niż całe logo :) co nie czyni go gorszym

Posted

Twoją uwagę przykuwa ludek w łódce?- a ludek w łódce jest w centrum logo. Czego chciec więcej.

Na starym logo stał gość na skraju podkarpacia tak jakby przyszedł pokłusować z małopolski ;D ;D

Posted

Oktawian super robota, mnie się podoba ! Mógłbyś tylko zmienić napis Podkarpacki Serwis zaczynający się z dużych liter ? I jedną wersję z ciut większymi literami ?

Posted

Nazwę serwisu dałbym na górze a adres na dole. Jak możesz Oktawian to województwo daj na niebiesko, obadamy jak to wygląda.

Posted

Nazwę serwisu można dać na górze, ja bym zostawił białe tło województwa - takie jest bardziej czytelne a zamiast wędkarza z wędką dałbym wędkarza na łódce takiego jak wiślak w swoim logo.

Posted

Wszystko jest ok , jedynie co bym delikatnie zmienił to to by wędkarz nie wyglądał jak by miał kiecke na sobie , tylko żeby było widać zarys , nie wiem np:kamizelki czy woderów.Ale to jest moje zdanie i nikt z nim nie musi się zgadzać .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy