strongbow Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Witam.. Mam problem,zamowilem 2 kolowrotki okuma travertine 45 a dostalem kreciolki okuma epix v2 55 .Wiecie cos na temat tego sprzetu???Zastanawiam sie czy zatrzymac czy odeslac i czekac na travertinki.. Z gory dziekuje za pomoc.. Edited February 29, 2012 by strongbow
mapet77 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Tak na szybko to chyba dostałeś droższe kołowrotki niż zamawiałeś. Jeśli są odpowiednio lepsze niż zamawiane to bym zatrzymał.
strongbow Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Tak na szybko to chyba dostałeś droższe kołowrotki niż zamawiałeś. Jeśli są odpowiednio lepsze niż zamawiane to bym zatrzymał. masz racje ale nie ma zapasowych szpol..
mapet77 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No to może to być sporym minusem... Może na allegro coś wyszukasz?
strongbow Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) Pewnie bym cos znalazł tylko pozostaje kwestia porównania paramertrow i jakości.Moze ktoś ma te kręciołki??? Edited March 1, 2012 by rapala
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 A nie prościej i uczciwiej było by skontaktować się ze sprzedawcą i wyjaśnić. Może jakiś pracownik się pomylił i będzie musiał pokryć różnicę?
Gajowy Marucha Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dokładnie, trochę uczciwości by się przydało. Tyle w tym temacie
strongbow Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 A nie prościej i uczciwiej było by skontaktować się ze sprzedawcą i wyjaśnić. Może jakiś pracownik się pomylił i będzie musiał pokryć różnicę? Jak najbardziej panowie maja racje,tylko muszę dodać ze zamówiłem kołowrotki 3 tygodnie temu (normalny czas dostawy 3 dni) ,sprzedawca nie wywiązywał sie ze sprzedaży wiec sie z nim skontaktowałem..Okazało się ze nie maja zamówionego sprzętu w sklepie i czekają na dostawę z Holandii..czekałem kolejny tydzień i dostałem epix 2..
strongbow Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) Poprostu mysle ze sklep nie posiada towaru za jaki zaplacilem i wyslali mi cos tej samej marki...nie pytajac mnie o zgode,,, Edited March 1, 2012 by rapala
strongbow Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Poprostu mysle ze sklep nie posiada towaru za jaki zaplacilem i wyslali mi cos tej samej marki...nie pytajac mnie o zgode,,, Wyszedlem na naciagacza ale nadal czekam na wasze opinie.
Gochu Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nieźle. Napisz mi na priva jaki to sklep. Ja ostatnio zamówiłem w jednym ze sklepów internetowych BROWNING FORCE FEEDER EXTREME ze względu na nierealnie niską cenę. Oczywiście następnego dnia dostałem telefon ze sklepu z informacją, że wystąpił błąd systemu i kosz całego zamówienia wzrośnie o jakieś 250zl. Sprawa w toku. Tym razem nie odpuszczę bo przy poprzednim zamówieniu delikatnie nadwyrężyli moją cierpliwość.
strongbow Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 (edited) Ten sklep to straszne nieporozumienie,przesyłka gwarantowana do 4 dni w UK..ale niestety po 2 tyg czekania musiałem dzwonić i pytać o moje kołowrotki,gość ze zdziwieniem odpowiada ze nie maja tego na składzie i czekają na dostawę z Holandii..po kolejnym tygodniu otrzymuje okuma epix v2 zamiast travertine. fishingmegastore sklep w UK. Edited March 2, 2012 by rapala
Gajowy Marucha Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Skoro takie problemy z tym sklepem, to inna sprawa. Jeśli Ci te kołowrotki pasują, to zatrzymaj je. Nie będziesz się prosił o swoje do połowy sezonu. Może celowo takie wysłali, bo tamtych nie mieli i czekają czy się upomnisz Jeśli sklep jest nieuczciwy, to nie ma się co nad nim użalać. Nie każdy jest stworzony do biznesu
strongbow Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Witam..Mam problem,zamowilem 2 kolowrotki okuma travertine 45 a dostalem kreciolki okuma epix v2 55 .Wiecie cos na temat tego sprzetu???Zastanawiam sie czy zatrzymac czy odeslac i czekac na travertinki.. Z gory dziekuje za pomoc.. Wiecie cos na temat epix v2/
strongbow Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Wiecie cos na temat epix v2/ Kołowrotki okuma epix v2 przeszły test nad woda(wczoraj leszcz 53cm.lin 45.dziś karp okolo70cm) bez zastrzeżeń..ładnie układa żyłkę,fajna cicha praca,super moc..polecam..
Gochu Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Spod lodu łowiłeś te ryby? Czy masz łowisko, którego lód nie chwyta?
strongbow Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Spod lodu łowiłeś te ryby? Czy masz łowisko, którego lód nie chwyta? Niestety nie łowiłem na pięknym Podkarpaciu..zalew w Earlswood UK
Recommended Posts