grunwald18 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witam jaki sklep w Rzeszowie polecacie??Chodzi mi np o zakup żyłki Pline.Żeby nie zakładać drugiego tematu,czy znacie jakiegoś speca od smarowania kołowrotków, kogoś komu można powierzyć dobry sprzęt bez obaw że coś żle skreci.Ewentualnie by też miał szybki dostęp do części i wymienił tulejki na łożyska.
rapala Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dużo informacji znajdziesz w tym temacie http://www.fishing.org.pl/showthread.php?t=220.
SpawN Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Witam może wiecie w którym sklepie można kupić karasia na żywca w Rzeszowie Dzięki z góry
Mateusz91 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) W sklepie Murena na Podwisłoczu były i powinny być nadal. Srebrne, z tym że dosyć małe sztuki. Telefon do właściciela mogę podać na PW to przedzwonisz i popytasz. Edited October 17, 2012 by Mateusz91
Mateusz91 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Jadąc od Powstańców Warszawy skręcasz w Podwisłocze, następnie pierwszy zjazd w prawo w bloki. Wjeżdżasz w dróżki jednokierunkowe w najbliższym możliwym miejscu skręcasz w prawo i jedziesz tą uliczką. W bloku równoległym do Powstańców Warszawy znajduje się ten sklep, a dokładnie w piwnicach. Może to się wydawać trochę skomplikowane ale na pewno tam trafisz Nie wiem czy tolerujesz psy, bo jeśli nie to może być problem. Bo często przed bramą leży psiak-bydlak który może sprawiać wrażenie groźnego a tak naprawdę jest potulny jak misiek, pewnie nawet odgłosu nie wyda jak Cie zobaczy
VeJeK Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 W Wędkarskim u tomaki są byłem ostatnio to miał w akwarium dosyć dużo
SpawN Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 O! Do Nowego Świata mam rzut beretem dzięki wielkie
ryba7 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 W Karinie na Joselewicza jest wyprzedaż spowodowana zamknięciem sklepu 15 stycznia. Można naprawdę ładny rabacik dostać
VELTIS Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Sklepik będzie otwarty z powrotem tylko się właściciel zmieni:)
ryba7 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Cały majdan muszą przenieść a nie zmieszczą wszystkiego w sklepie na Warszawskiej, stąd promocje
Siksa Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 @ryba7 dają już 20% rabat jak co roku między styczniem i lutym?
ryba7 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Zgadza się, mi udało się wytargować trochę większy niż 20%
VELTIS Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 większość sklepów internetowych robi teraz też dość duże promocje
Dolek93 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Mam takie pytanko, czy w którymś sklepie wędkarskim w Rzeszowie dostanę haki muchowe ? Pozdrawiam
Gabriel Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Z tego co sie orientuje to w sklepie "totu" u Marka koło hali Targowej coś powinno być. U Jurka Tomaki w sklepie /pomiędzy zakałdem energetycznym a ZDZ od strony Wisłoka przy Piłsudskiego/ widziałem kiedyś jakieś Wizardy i Akity. Możesz tez napsiać do Zdziska Czekały -on chyba ma spore zapasy w domu -to może Ci coś odsprzeda -bo poza tym w Rzeszowie to bieda z materiałami muchowymi. A jak nie -to w drodze do domu zatrzymaj sie u Adasia Skrechoty w Sanoku - i masz full wybór.
Recommended Posts