Jump to content

Recommended Posts

Posted

Temat był już i upadł. Milion koncepcji - 0 decyzji. Myślę że jak troszkę przygrzeje to moooooooooooże, wreeeeeszcie. Najlepszą opcja którą popieram jest zalew sieniawa - besko. Tam może się spotkać Rzeszów - Przemyśl - Krosno na podstawie porozumień międzyokręgowych. Dodatkowo łowić można na wszystko, mucha, grunt i co by nie wymyślił oprócz mojej przepływanki.

Posted

Jeżeli się pojawię bo nie każdy weekend mam wolny to bym proponował może Wisłok gdzieś w okolicach Rzeszowa żeby każdy miał w miarę blisko.

Posted (edited)

Kolego,to ma być zlot wiosenny i póki co daj sumom i sandaczom w spokoju się rozmnożyć.

A co do okolic Sieniawa-Besko jestem za.

Edited by lenox
Posted
... Tam może się spotkać Rzeszów - Przemyśl - Krosno na podstawie porozumień międzyokręgowych ...

Rzeszów ma porozumienie tylko poniżej zbiornika (do tego od zapory do mostu wody górskie), ponad to dostęp do zbiornika z brzegu jest mocno ograniczony do kilku miejsc najlepiej jest na cowce ale tam może być masę ludzi, a przy wyższej to szkoda mówić. Wisłok powyżej nigdy nie był zbyt rybny. Optował bym za zbiornikiem Sieniawa pod warunkiem "zapewnienia" środków pływających dla wszystkich ale to chyba niemożliwe. Może Wisłoka w rejonie Przeczycy, Brzostaka, Klecia, Bukowej, Kołaczyc i tu mogą łowić z Rzeszowa, Przemyśla i Krosna na swoje opłaty okręgowe pozostali po 30,- zł dniówka.

Posted (edited)

Na zalewie w Sieniawie można spokojnie wędkować z brzegu przy normalnym stanie wody, czasami ma to trochę wspólnego z alpinistyką :P ale myślę Zdzisławie że pan przesadza. Wychowałem się nad tym zbiornikiem dlatego się wypowiadam, na prawym brzegu spoglądając z nurtem (rzeki) praktycznie na całym odcinku da się wędkować. Jeśli ktoś myśli o biwakach nad wodą to rzeczywiście ogranicza się to wtedy do kilku miejsc.

Edited by Sasanek
Posted

Na zlocik jestem jak najbardziej za rzeką , czy to będzie Wisłok czy Wisłoka , obojętne . Trzeba tylko jakiś wstępny termin zlotu dopasować , by w miarę wszystkim chętnym pasowało a z tym jest największy problem !

Posted

Wybrał bym się chętnie na zlot do Leska. Chłopcy z Bieszczad są bardzo aktywni, więc taki zlot im się należy.

Jednak uciążliwość opłaty jednodniowej w okręgu Krosno nie rokuje na dużą frekwencję. Doczytałem się że po opłaceniu składki jednodniowej należy, po okazaniu dowodu wpłaty, odebrać pozwolenie w punkcie poboru.... i tu są podane owe punkty, w których można dokonać wpłaty lub odebrać pozwolenie.

Okręg PZW w Krośnie

W okręgu Przemyśl takie pozwolenie można sobie wydrukować ze strony okręgu. Nic podobnego nie znalazłem na stronie okręgu Krosno.

Jeżeli jest inaczej,proszę o sprostowanie.

Posted

Koledzy na ostatnim zlocie mówiliśmy i chyba to już pewne, że najbliższe urodziny PSW organizujemy w pięknych Bieszczadach. Tak jak widać aktywność userów z "południa" nie podlega dyskusji ale czy to dobry pomysł aby organizować jednodniowe spotkanie nad wodą w tamtych rejonach skoro będziemy tam siać zamęt i borutę za kilka miesięcy?

Posted
Panowie a co wy na to miejsce.Wisełka w Nagnajowie :)

Moim zdaniem całkiem ciekawa i rozsądna propozycja. Różnorodne "miejscówki", możliwość biwakowania i parkowania..., jedyny mankament to warkot samochodów ( ale to jest do zniesienia:beer:) no i chyba brak łabędz;):D

Posted
jedyny mankament to warkot samochodów ( ale to jest do zniesienia:beer:) no i chyba brak łabędz;):D

Samochody w rzeczywistości są niezbyt słyszalne ,ewentualnie pod samym mostem.Łabędzie może się pokażą....po wypiciu kilku:beer::beer:nawet może i słonie:D

Jeśli chodzi o termin to niedługo święta wielkanocne.

Posted

Ja tez bym bardzo chętnie wybrał się na zlot Wisła w Nagnajowie w sumie nigdy tam nie łowiłem a od dawna do tego się przymierzałem .

Posted

Ilu ludzi tyle propozycji.Niech "rada nadzorcza" poda 3 propozycje pod głosowanie bo tak to do ładu z tym zlotem nie dojdziemy :D

Posted
Ilu ludzi tyle propozycji.Niech "rada nadzorcza" poda 3 propozycje pod głosowanie bo tak to do ładu z tym zlotem nie dojdziemy :D

No to by było pewnie najlepsze rozwiązanie:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy