Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Parking obok tej knajpy odpada ale masz rację zaraz obok mostu jak i pod nim jest sporo miejsca i raczej nie powinno być problemu z zaparkowaniem auta (oczywiście zjazd w lewo przed mostem jadąc od strony Rzeszowa - lub za mostem w prawo jadąc od Strzyżowa).Zresztą kilku chłopaków było u nas na zawodach i wiedzą jak to wygląda oraz znają trochę wodę i jej różnorodność ;):beer:

Edited by beret
Posted (edited)

1. RICARDO, piszę się, przybędę z miłą chęcią :)

Kto chętny niech się dopisze...

:D

Zobaczymy ile osób możemy się spodziewać.

Edited by RICARDO
Posted

Mnie możecie się Koledzy spodziewać. Termin przyjemny, choć nie wiem czy wielu z nas nie pojedzie gdzieś na dłuuuuuuuugi weekend majowy :) No cóż, wszystkim nigdy nie dogodzi, więc niech będzie.

Jak ktoś z okolicy Dębicy chętny, to możemy skompletować skład do auta - PW :beer:

Posted

Ja też będę oczywiście :) I pewnie wybiorę się wcześniej na mały rekonesans! Będą jakieś czapki albo koszulki?

Posted

Włąśnie wróciłem z dwudniowej "delegacji:beer:" i ja również będę obecny na zlocie. Jak mnie jaka zaraza po wyjeździe nie weźmie...

Posted
Ja też będę oczywiście :) I pewnie wybiorę się wcześniej na mały rekonesans! Będą jakieś czapki albo koszulki?

Ja też bym był zainteresowany czapeczką lub koszulką a nawet zeszłorocznymi naszywkami. Bo takowych nie posiadam.:rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy