GrzechMarcin Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Witam ! Jestem z Mielca i mam pytanie, czy jest możliwość abym wsiadł w jakiś autobus, i wysiadł obok jakiegoś łowiska, ponieważ mam dopiero 15lat i jest problem z transportem . Należę do koła 22 Mielec. Najlepiej aby byłoby to jakieś łowisko do ok. 60 km .
mateusz95 Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Na rzemień kursuje tylko nie pod samo łowisko musiał byś jeszcze z 15 min iść. NIEDALEKO też chodziłem;)
GrzechMarcin Posted April 10, 2012 Author Posted April 10, 2012 Jaki to jest numer autobusu i gdzie się zatrzymuje ?
Wilku Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 W Twoim wieku jak wybierałem się na ryby to wędkę przywiązywałem do ramy roweru górskiego. Plecak ze sprzętem wędkarskim, obowiązkowo żarłem, piciem i jazda na stawy. Przejechanie 10 km w jedną stronę nie było żadnym problemem. Tak, tak tak się zaczynało. Jeśli łowisz profesjonalnie i masz kilka wędek i tony przynęt to niestety i autobusem nie będzie łatwo się zabrać ;]
LuJu Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 W Twoim wieku jak wybierałem się na ryby to wędkę przywiązywałem do ramy roweru górskiego Ja jak byłem w jego wieku, to rowery górskie były rzadkością, w związku z tym chodziłem na ryby pare kilometrów na piechotę . Nie zmienia to faktu, że autobusem jest łatwiej.
Recommended Posts