ignac15 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Czy łowiliście już może na tym zbiorniku. Jakie efekty mieliście ??
olo1 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Trochę nie wczas ale , tak łowiłem.Trzy wypady w tamtym roku,każdy zaowocował miarową rybą w sumie 2 sandacze około 60 cm i sum 110 cm. Po za tym małe się wieszały sandacze. Po kilku wypadach bezskutecznych na Sieniawę i Solinę, doszedłem do wniosku że jeszcze z takich małych zbiorników komercyjnych można coś wydłubać. Pozdrawiam
olo1 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Witam,rybki złowione zostały na żywca,ale i na spina też idzie złowić tylko potrzeba trochę czasu. Ja też wolę łowić na tzw. wodach dzikich,zmusiło mnie do spróbowania skoro po tylu wypadach i żadnych efektów.
djdyzio Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Co tam ciekawego za zalewie??Był ktoś może ostatnio?
Wędkarz 17 Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Łowiłem tam kilka razy wyniki leszcz 28cm , karasie i raz na nocy nad ranem 30 minut przed zakończeniem wydłubałem karpia na 56cm co było niemiłe dla innych wędkarzy bo po całej nocy tylko 2 karpie były złowione ale takie jest wędkarstwo.Gdy raz byłem z kumplem na nocy złowił 3 karpie i amura na 40 cm.Ogólnie uważam że ten zbiornik jest ok i obfitują tam w ryby nawet węgorz (na moich oczach jakiś wędkarz go złowił na czerwonego nieduży ok 40 cm) po za tym podobno komuś po 2 godzinach holu zerwał się sum na 2m duże tołpygi to też tam nie rzadkość więc kto wie jakie tajemnice skrywa ta woda.Co do zbiornika to ogólnie zamulony i dość płytki 1-1,5 (nie wiem jaka maksymalna głębokość) podobno najlepsze łowiska to zaraz obok wyspy i jedno na samym końcu patrząc od strony parkingu w tym roku jeszcze tam nie byłem ale w sierpniu na pewno zaliczę wyjazd.
NorbertJ Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 A jak tam ze szczupakiem? Jest sens wybierać się na spinning na to łowisko?
Wędkarz 17 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Z tego co słyszałem to dłuuugo nikt tam szczupaka nie złowił.Ostatnio Karpiem zarybili siedziałem wczoraj cały dzień miałem 8 brań karpia wyciągnąłem 1 niewymiarowego 33cm
Wędkarz 17 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Kiedy otwarcie zbiornika napiszcie na priv albo dajcie nr do jakiegoś typa co będzie wiedział.
Poławiacz Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Panowie dzieje się coś jest sens tam moczycz kija Podobno już otwarte
Lukasz123 Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Byłem kilka razy lecz efekt marny, ludzi wiecej jak ryb, każdy ładuję zanęte w wode, karpie do 1.5 kg się łapie, jak masz dobrą taktykę i szczęscie to za cały dzień złowisz 2 moze 3
Andrzejm Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Kiedy będzie tam organizowana nocka? Jeśli ktoś ma tel to proszę na priw.
Recommended Posts