Jump to content

Recommended Posts

• 10 months later...
Posted

Trochę nie wczas ale , tak łowiłem.Trzy wypady w tamtym roku,każdy zaowocował miarową rybą w sumie 2 sandacze około 60 cm i sum 110 cm. Po za tym małe się wieszały sandacze. Po kilku wypadach bezskutecznych na Sieniawę i Solinę, doszedłem do wniosku że jeszcze z takich małych zbiorników komercyjnych można coś wydłubać.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam,rybki złowione zostały na żywca,ale i na spina też idzie złowić tylko potrzeba trochę czasu.

Ja też wolę łowić na tzw. wodach dzikich,zmusiło mnie do spróbowania skoro po tylu wypadach i żadnych efektów.:confused:

• 4 months later...
  • 11 months later...
Posted

Łowiłem tam kilka razy wyniki leszcz 28cm , karasie i raz na nocy nad ranem 30 minut przed zakończeniem wydłubałem karpia na 56cm co było niemiłe dla innych wędkarzy bo po całej nocy tylko 2 karpie były złowione ale takie jest wędkarstwo.Gdy raz byłem z kumplem na nocy złowił 3 karpie i amura na 40 cm.Ogólnie uważam że ten zbiornik jest ok i obfitują tam w ryby nawet węgorz (na moich oczach jakiś wędkarz go złowił na czerwonego nieduży ok 40 cm) po za tym podobno komuś po 2 godzinach holu zerwał się sum na 2m duże tołpygi to też tam nie rzadkość więc kto wie jakie tajemnice skrywa ta woda.Co do zbiornika to ogólnie zamulony i dość płytki 1-1,5 (nie wiem jaka maksymalna głębokość) podobno najlepsze łowiska to zaraz obok wyspy i jedno na samym końcu patrząc od strony parkingu w tym roku jeszcze tam nie byłem ale w sierpniu na pewno zaliczę wyjazd.

• 4 weeks later...
Posted

Z tego co słyszałem to dłuuugo nikt tam szczupaka nie złowił.Ostatnio Karpiem zarybili siedziałem wczoraj cały dzień miałem 8 brań karpia wyciągnąłem 1 niewymiarowego 33cm :mad:

• 6 months later...
  • 1 year later...
  • 3 months later...
Posted

Byłem kilka razy lecz efekt marny, ludzi wiecej jak ryb, każdy ładuję zanęte w wode, karpie do 1.5 kg się łapie, jak masz dobrą taktykę i szczęscie to za cały dzień złowisz 2 moze 3 :)

• 2 weeks later...