pyo77 Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Zwracam się do Was z prośbą, podobna jak kilku znajomych na innych forach wędkarskich. To wędkarze są zagrożeniem dla ryb. Jeżeli chcecie mieć co łowić nie umieszczajcie nazw łowisk oraz rzek pstrągowo-lipieniowych, nawet tych najbardziej znanych, czy to w tytułach wątków, czy w treści posta. Jeżeli chcecie się pochwalić zdobyczą, jak najbardziej wstawiajcie zdjęcia, ale nie piszcie gdzie. Pamiętajcie, że do tego forum ma każdy dostęp, nie tylko etyczni, także etyczni zgodnie z RAPR. Proszę o wprowadzenie postów pt: szczupak, sandacz, pstrąg etc. Pozdrawiam i proszę Wszystkich o przemyślenie tematu Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyo77 Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 (edited) Edited April 24, 2012 by pyo77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawidĆwikła Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Ja cię popieram, miałem podobną kiedyś sytuację na zlotce.Złowiłem szczupaka około 60 cm i po tygodniu przyjeżdżam a tu po szczupaku ani śladu,po dwóch tyg.to samo. Więc na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 (edited) Na forum istnieje wątek, w którym nie trzeba podawać łowiska. "Jak było dziś na rybach" Jeżeli ktoś chce zachować dla siebie pewne informacje, a chce się pochwalić rybą, robi to w tamtym wątku. Edited April 24, 2012 by Siksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyo77 Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 Istnieje, ale jak widać na forum, nie wiele tam się pisze, chodzi o to, aby w wątkach o rzekach, zbiornikach itd. pisać o tematach związanych z tymi miejscami w kontekście ochrony ich, jak coś złego tam sie dzieje, a złowionymi rybami chwalić się w tematach ryb. Wiem, że część będzie przeciwna, bo skoro jeden złowił i powiedział gdzie, to następni tam pojadą, gotowe, na tacy podane, szczególnie jest to istotne dla małych rzek i zbiorników, gdzie po przejściu chordy Hunów zostaje pustynia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 Siksa już wszystko wyjaśnił ja nie mam nic do dodania. Zamykam temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 24, 2012 Share Posted April 24, 2012 WzW jest podstawowym działem tego forum, wprowadzenie zmian o których piszesz spowoduje jego marginalizację. Nie mam zamiaru kopiowac pomysłu z jerkbait.pl. Przypominam o regulaminie - Pkt 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyo77 Posted April 24, 2012 Author Share Posted April 24, 2012 Nie chodziło mi o wywrócenie do góry nogami forum, a zwrócenie uwagi na ważny temat, jakim jest podawanie miejsc złowienia ryby, oraz o stanowisko w tej sprawie użytkowników psw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts