Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna wiadomo, że smażyć każdy może "jeden trochę lepiej inny trochę gorzej". Jednak aby rybka smakowała są pewne niuanse o których nie wszyscy wiedzą. Inaczej przyrządza się karpia inaczej sandacza a całkowicie inaczej bolenia.

Od miesiąca na stronie głównej widnieje zakładka "NA PATELNIE" Jest tam kilka przepisów przyrządzania naszych zdobyczy. Mam nadzieję że niektórzy z Was wykorzystali przepisy tam zamieszczone. Jeżeli tak to opiszcie swoje wrażenia.

Jeżeli natomiast macie jakieś swoje kulinarne sekrety związane z rybkami to może się nimi podzielicie poniżej?

Ponieważ obecnie nie ma możliwości bezpośredniego zamieszczania swoich opisów na stronie głównej, niech to miejsce stanie się wymianą informacji kulinarnych. Mile widziane będą również fotografie przyrządzonych dań.

Te najciekawsze za zezwoleniem autora zostaną umieszczone w wymienionym dziale "NA PATELNIĘ"

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś mi się wydaje że coraz więcej z nas zaczyna szanować styl No Kill dzięki czemu jest mniej zmywania w kuchni icon_smile.gif. Popieram, zawsze uważałem że rybcia ładniejsza na wolności jak na talerzu icon_smile.gif. Jednak tak od czasu do czasu...

Opublikowano

Okoń to jedna ze smaczniejszych rybek, ale może coś więcej szczegółów? Najlepiej taką łopatologią a jakby do tego jeszcze dorobić zdjęcia to już by było rewelacyjnie.

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mnie wydaje się że okoń jest tak smaczną rybką że dodatki zubażają jego smak.Szkoda że tak powoli rośnie,na 15 cm potrzebuje kilku lat.Dla wielu wedkarzy jest śmieciem szczególnie kiedy połknie robala.

  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Moj Ojciec mowi ze Sa podobno Pyszne Pulpety Ale trzeba nalapac z 20-30 Plotek lub wzdreg itp Zeby Zrobic takie pulpety bo moj ojciec kiedys tam lowil za kawalera i mowil Ze sa pyszne:) Musimy sprobowac kiedys jak nalapiemy tyle plotek:// Bo narazie guwno zlowilismY://

  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

niewiem Bumel czy juz znalazles dobry przepis na szczupaka,ale wrazie czego podam ci prosty sposob i sprawdzony przezemnie ;robisz filety z szczupaka,nacierasz je sola i pieprzem ,dajesz na 3 godzinki do lodowki,wyciagasz ,smarujesz z obu stron majonezem-tak dosyc dobrze icon_biggrin.gif i posypujesz pietruszka ,wkladasz do piekarnikana 360 stopni ,pieczesz 45 minut-palce lizac...!!! icon_surprised.gif

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

W dniu 25 maja 2018 roku weszło w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r - RODO. Abyś mógł korzystać z portalu Podkarpacki Serwis Wędkarski potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie danych osobowych oraz danych zapisanych w plikach cookies. Proszę o zapoznanie się z Polityką prywatności.