Jump to content

Recommended Posts

Posted
Możemy poddać pod dyskusję taką formę zorganizowania Zlotu-Urodzin nad Soliną,czasu mamy dużo.

Jeśli chodzi o następny zlot to też chciałbym w nim uczestniczyć,wiec może daleko sięgam w przyszłość ale jaki to mniej więcej będzie termin?Bo rozumiem że to będzie na 100% Solina.

Posted

Jeżeli Zlot-Urodziny ma być organizowany nad Soliną,brał bym pod uwagę koniec sierpnia albo sam początek września.Jednak to góry...

Posted
Jeżeli Zlot-Urodziny ma być organizowany nad Soliną,brał bym pod uwagę koniec sierpnia albo sam początek września.

Oby nie zgrało mi się to z drugim ''magicznym'' wypadem na Szwecję:eek:

Posted

Wydzieliłem posty do nowego wątku. Czasu jeszcze sporo, można dyskutować do woli nad terminem i formą zlotu :)

Posted

To skoro jestem już przy temacie to jak dla mnie chciałbym aby to było gdzieś w połowie września.

Posted

A mnie już można wpisać na listę ;) Zlot jakoś przebolałem ale urodzin nie odpuszczę :D Jak dobrze będzie to i od połowy sierpnia do połowy września będę siedział nad Soliną i :):beer:

Posted

W sierpniu jeszcze może być trochę tłoczno, koniec wakacji, więc każdy chce coś jeszcze "wycisnąć". Natomiast we wrześniu już drapieżniki mogą drgnąć, oczywiście o ile ktoś będzie próbował je łowić ;).

Posted

Chcielibyśmy aby Urodziny PSW nie były łączone ze zlotem rodzinnym. Oczywiście nie wykluczamy uczestnictwa w Urodzinach osób towarzyszących, ale wolelibyśmy nie łączyć tych dwóch imprez w jedną. Szeroko rozumiana integracja w towarzystwie małych dzieci to średni pomysł. Jeżeli znajdą się chętni na Rodzinny zlot, to taki pewnie się odbędzie. Jednak chcemy aby Urodziny odbywały się w dotychczasowej formie.

Posted

Od dwóch lat to dłuższa impreza:) Obecnie to trzydniowe spotkanie. Wcześniej spotykaliśmy się na jeden dzień. Jednak kilkudniowa formuła dużo bardziej sprzyja integracji:)

Posted

Po tych kilku dniach w zacnym gronie nic już nie jest takie proste... Po powrocie z IV urodzin z WW nie mogłem przez kilka dni znaleźć sobie miejsca w domu:beer:

Posted

Mapet77, Jakbym słyszał siebie... urodziny na WW coś pięknego, a byłem tylko 1 dzień. Strach myśleć co byłoby po 3. Kiedyś na pewno ale wcześniej będę musiał nogi połamać ;P.

• 2 months later...
Posted

A ja mam takie pytanko, jest organizowany wspólny wyjazd ludzi z poszczególnych miejscowości, czy na miejsce każdy dociera we własnym zakesie i dopiero na miejscu wszyscy się spotykają?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy