PSW Team Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Każdego dnia na naszym portalu pojawia się mnóstwo informacji, tych dobrych, ciekawych, śmiesznych ale również tych złych i smutnych. Nie jest niczym przyjemnym je przekazywać, ale trzeba, skoro odchodzi od nas człowiek, który był znany i jakże lubiany w naszym Rzeszowskim środowisku wędkarskim. Pragniemy wszystkich poinformować, że odszedł od nas Pan Wojtek Kilimiak - kolega, wędkarz, pasjonat oraz prawdziwa "złota rączka" w naprawach sprzętu wędkarskiego. Podkarpacki Serwis Wędkarski składa wyrazy współczucia, rodzinie zmarłego, bliskim oraz wszystkim tym, którzy go znali. Niech spoczywa w pokoju. Uroczystości pogrzebowe odbędą się w dniu 16.06.2012r. o godz. 11.30 na cmentarzu komunalnym Wilkowyja w Rzeszowie.
Leszek Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Wojtek był moim serdecznym przyjacielem. To od niego zaraziłem się spinningiem. Uczynny koleżeński, nigdy nie odmówił pomocy. Złota rączka, nie było że się nie da. Będzie mi Ciebie Wojtku brakowało. Spoczywaj w pokoju.
depeche mode Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Niech mu ziemia lekką będzie i w niebiosach na błękitnym niebie niech się rozkoszuje magią wędkarskiego zaświata.
Sasanek Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) Wielki szacunek dla tego Pana ! [*] Edited June 17, 2012 by Sasanek
T.Kilimiak Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Dziękuję wszystkim w forumowiczom oraz znajomym mojego taty za kondolencje i słowa pożegnania w swoim imieniu oraz całej rodziny
Recommended Posts