Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam wszystkich może ktoś z forumowiczów mógł by mi powiedzieć za ile można sprzedać kołowrotki takie jak ABU Cardinal 33,ABU Cardinal 66,ABU Garcia Cardinal C4X oraz ABU Garcia Cardinal C5.

Posted (edited)

Ja osobiście wędkarzem nie jestem bo mnie to po prostu nie interesuje i do tego mnie nie ciągnie.

Edited by rapala
Posted

Te kołowrotki to klasyki i w dobrym stanie są bardzo dużo warte.

Proponuje wystawić na ebay, wcześnie oczywiście sprawdzić w archiwum po ile schodziły.

Pm

Posted

Za używke Cardinala C4 płacilem pare lat temu 300zł ! ,to są kręciołki warte wiekszej kasy z serii dlugowiecznej za super stan kompletną i 800zł wołaja.

Posted

Abu c4x

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Abu c5

Posted

Wystaw na aledrogo,sprawdż archiwum ewentualnie poszukaj komisu ze sprzętem wędkarskim,sprzedawca na pewno zna wartość takiego sprzętu.

Posted

Te kołowrotki z biegiem czasu stanął się bardziej wartościowe. Jeśli nie brakuje Ci forsy schowaj je do szafy i o nich zapomnij. Po kilku - kilkunastu latach będą miały niebotyczną wartość na zagranicznych aukcjach. Koneserzy się nimi z pewnością zainteresują.

• 11 months later...
Posted

Muszę Ci przyznać że refleks masz niezły. rok po utworzeniu tematu

- - - Updated - - -

Muszę Ci przyznać że refleks masz niezły. rok po utworzeniu tematu niewiem czy ten ABU jest jeszcze aktualny

Posted
Abu cardinal 66

Witaj, jestem zainteresowany kupnem, proszę o kontakt pod nr 536519244

- - - Updated - - -

Muszę Ci przyznać że refleks masz niezły. rok po utworzeniu tematu

- - - Updated - - -

Muszę Ci przyznać że refleks masz niezły. rok po utworzeniu tematu niewiem czy ten ABU jest jeszcze aktualny

Witaj, masz racje, kto pyta nie błądzi, właśnie w taki sposób kupiłem nówkę C3 i Quicka 1202