krs Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Krótka ankieta, pytanie o opcję-przycisk "Co nowego?". Która z jego wersji jest Twoim zdaniem lepsza i częściej z niej korzystasz: 1. Rozbudowana Activity Stream - LINK 2. Czy może tradycyjna lista nowo zaktualizowanych tematów - LINK Odpowiedź proszę udzielić w ankiecie powyżej
ryba7 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 (edited) 2. ..."a co to za demokracja gdzie każdy może mieć swoje zdanie?!"... Edited July 11, 2012 by ryba7
rapala Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 1. Większy dostęp do nowych wpisów np.komentarze do zdjęć,nowo wrzuconych fotek itp. Krótko-wszystko co nowe pod jednym przyciskiem.
bronzo77 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Kliknąłem w sondzie dwójeczkę i pytanko mam: czy konieczne jest logowanie aby zobaczyć co nowego ? Zdarza się, że zaglądając z "nie mojego" kompa na różne fora drapię się po głowie w poszukiwaniu loginu i hasła
krs Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 czy konieczne jest logowanie aby zobaczyć co nowego ? Poprawione, "Co nowego" jest teraz dostępne bez logowania. Opcja ta działa wtedy jeżeli przeglądarka pamięta historię przeglądania, jeżeli wyłączymy historię w opcjach przeglądarki to nie otrzymamy wyników.
Mateusz91 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Lepsza oczywiście jedyneczka. Widoczność wrzuconych zdjęć, komentarzy, aktywność użytkowników. Ludzie się przyzwyczaili do starej wersji i ciężko się przestawić Mi to tam pasowało, ale jak demokracja to demokracja:D
misiek Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jak dla Mnie 2 ale to dla tego że człowiek się przyzwyczaił tak jak napisał Mateusz91. Pozdrawiam:)
Jarek Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Dokładnie 1 bardziej rozbudowana zalicza każdy wpis, może kiedyś bym się do niej przekonał 2 - ka prosta i przejrzysta - osobiście wybrałem 2. Pytanko - nie dało by rady obydwóch zaimpletować ? Pm
krs Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 Wersja bardziej rozbudowana (Activity Stream) jest również dostępna - zrzut ekranu w załączniku. W związku z tym że jest tak duża przewaga zwolenników poprzedniej wersji to ta właśnie będzie wyświetlana po kliknięciu w przycisk "Co nowego?".
Jarek Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nie mam pojęcia co mnie natchnęło do napisania tak idiotycznego (pytania) posta O coś innego mi chodziło więc inaczej sformułuję pytanko Więc normalnie zadane pytanie brzmi : Czy macie zamiar pozbyć się jednej z wersji, czy tylko tą częściej używaną bardziej wyeksponować? Pm
krs Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Czy macie zamiar pozbyć się jednej z wersji, czy tylko tą częściej używaną bardziej wyeksponować? Sam już nie wiem co z tym zrobić Pewnie połączę obie te wersje w jeden rozwijany przycisk tak aby obie te wersje były równie widoczne.
gamcio Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 "Zaznacz wszystkie posty jako przeczytane"- A tej funkcji już nie będzie?
krs Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Opcja ta powróciła na swoje miejsce. Zmieniam dodatek który wyświetla menu główne dlatego tez dzisiaj mogą być problemu z dostępem do niektórych opcji np. galerii.
krs Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Wyłączyłem dodatek, który odpowiadał za rozwijane menu galerii, gdyż dublował się z podobną opcją w najnowszej wersji vB. Na szybko dodałem podstronę z albumami, postaram się w wolnej chwili poprawić wygląd. Dostęp do nowych zdjęć jest możliwy w Activity Stream - Filtruj -> Zdjęcia : Activity Stream - Podkarpacki Serwis Wędkarski
rrs1914 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Wyłączyłem dodatek... (dodałbym: usprawniłem, włączyłem itd. ) Szacun Kolego dla Ciebie za to co robisz. Tyle serca oddanego temu serwisowi :beer:
Mateusz91 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Taka mała propozycja. Może lepiej byłoby umieścić "Wyświetl najnowsze zdjęcia" po kliknięciu w "GALERIA" tak, aby znajdowały się w menu tam gdzie: Taaka ryba, albumy użytkowników itd. Lepiej by to się wszystko prezentowało. Według mnie oczywiście, może mam jakieś spaczone gusta
krs Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Słuszna uwaga Wygląd jest tymczasowy, w wolnej chwili dodam niezbędne poprawki/udoskonalenia
Jarek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (dodałbym: usprawniłem, włączyłem itd. )Szacun Kolego dla Ciebie za to co robisz. Tyle serca oddanego temu serwisowi :beer: Zgadza się administrowanie serwisem nie jest łatwe ani przyjemne, dla tego chylę czoło Pm
Recommended Posts