LuJu Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jak w temacie. Podjechałem dzisiaj do Suponu na Miłocińskiej, ale portier poinformował mnie, że pracują do 15. Godzin otwarcia nigdzie nie zauważyłem, ale zdaje się, że w sobotę nie robią. Pytanie czy jest w Rzeszowie lub okolicy inne miejsce gdzie będę mógł napełnić turystyczną butlę gazową (litrową) w sobotę?
Leszek Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 W sklepie z art. gazowymi ul. Kochanowskiego. Nie napełnisz tylko wymienisz. Na pewno w sobotę do 13.00
LuJu Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 (edited) To chciałem zrobić w ostateczności. Butlę mam nówkę, a z tego co kojarzę to w punktach wymiany często oferują w zamian coś zardzewiałego i obdrapanego? To jest gdzieś na wysokości lokomotywowni? Edited July 27, 2012 by LuJu
LuJu Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Ok, dzięki. Jak mnie przypili to podjadę jutro. Wybieram się z rodzinką na weekend na jakieś pole namiotowe w okolicach Solinki lub Sanu, może Terka albo Rajskie. Żona twierdzi, że bez gotowania 2 dni nie przeżyje
LuJu Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 Zadzwoń, zapytaj. Toż mówię, że dziś nikogo oprócz portiera nie zastałem. Supon mam o rzut feederem bo mieszkam na B4.
kurak Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jak dobrze pogadasz z gościem na stacji lpg to Ci nabije (choć oficjalnie nie mogą) ja tak często robię
Michał82 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Panowie odgrzeje kotleta Nadal w Suponie napełniają butle? Trzeba wjechać tam w bramę?
maciup96 Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Trzeba wjechać w brame i pierwsze drzwi po prawej stronie Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Gorzelniak Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 (edited) Panowie odgrzeje kotleta Nadal w Suponie napełniają butle? Trzeba wjechać tam w bramę? Jak trzeba, to mogę napełnić ale tylko turystyczne. Jakby co, to piszcie. Edited January 14, 2015 by Gorzelniak
Recommended Posts