Stanisław Mączka Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 DZIŚ DZIEŃ WĘDKARZA. * http://www.pzw.org.pl/1295/mod.php?dir=wiadomosci&file=cascade&id_wiadomosci=10894&id_kategorii=1&opcja=wiadomosc&pozycja=0 * POTRZEBNY CZY NIEPOTRZEBNY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted March 25, 2008 Author Share Posted March 25, 2008 Rozumiem, że nie macie zdania na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaryzator Posted April 9, 2008 Share Posted April 9, 2008 Dla mnie świeto wędkarza jest od wiosny do jesieni ,jest prawie codziennie.Czasem wystarczy rozłożenie wędek.Kto kija nie trzyma w łapie Ten na pewno .... złapie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanisław Mączka Posted April 10, 2008 Author Share Posted April 10, 2008 To prawda, ale bywa róznie. Wczoraj kontrolowałem wędkarzy na Brz. Królewskiej. Wszystko w porządku aż tu nagle jeden gość, trzy karpie w siatce żaden nie wpisany w rejestru. Dwa z nich ponad 50 cm a jeden troszkę więcej jak 34 cm. Doprowadziłem gościa prawie do zawału jak mu powiedziąłme że ma wypuścić wszystkie 3 w ramach upomnienia. Więc nie wiem czy to było święto dla niego... Pytałem go w czym rzecz, ma dwa piękne karpie, które by wystarczyły, po cholerę trzymał tego trzeciego? Co w nas jest , że zachowujemy się tak nierozsądnie? Prz okazji, miarka powinna być obowiązkowym wyposażeniem wędkarza. To był kolejny gość, który ma znaki na rączce od podbieraka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Zbliża się kolejny dzień wędkarza. Będziemy go obchodzić trzeci raz. ( o ile dobrze pamiętam) Wiecie kiedy to będzie? Wiele kół w tym dniu organizuje zawody. No bo co innego? A jak Wy spędzicie ten dzień? Może zacząć go od opłacenia karty? (2005zł w Kole Leżajsk) a potem ruszyć w plener trochę posprzątać nasze łowiska? Ja akurat w tym dniu będę wymierzał sprawiedliwość kilku działaczom PZW za działalność na szkodę związku. Pewnie zapamiętają ten dzień wędkarza na długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Prawdę mówiąc to nie ma czego świętować. A może by tak nasz związek złatwił w tym dniu wolny dzień dla wszystkich wędkarzy... To by było święto;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 JAk to nie ma. To przecież nasze święto. Może wyjdziemy na ulicę w pochodzie, na kijach powiesimy flagi i pokażemy jaką jesteśmy silna i liczną grupą tzn teamem i w końcu zaczną się z nami liczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Dobry pomysł Chodź jest pewne ryzyko.... Gdyby misiaczki uznali Nas za strajkujących dostalibyśmy po pupie hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts