Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co jakiś czas otrzymuję żądania od userów w sprawie usuwanie kont oraz postów. Mając na uwagę sprawy techniczne oraz czytelność forum napiszę to po raz kolejny: nie usuwam takich danych na życzenie. Przed założeniem u nas konta proszę przeczytać regulamin, szczególnie punkty 3 i 9. Każda opublikowana na forum informacja zostaje tutaj na zawsze. Dane takie jak adresy IP, daty i godziny są również zapisywane - niejako z obowiązku.

• 3 years later...
Posted

W 2009 roku taki sam był regulamin? Jeśli nowy jest od 2012 to mnie nie dotyczy hehe i proszę usunąć moje konto.Pozdrawiam

Posted

Z tego co pamiętam od "zawsze" był zapis o nie usuwaniu kont i postów na życzenie. Proszę usunąć swoje prywatne dane o ile takie są na koncie - PW, adres email, wpisy w profilu, wtedy konto zablokuję. Nie usuwam postów na życzenie, posty stanowią integralną część wątków. Forum to nie facebook.

Posted

Mnie też dziwi znikanie postów - ostatnio z giełdy zginęły oferty sprzedaży @majkel . Kupiłem skrzynkę wpłaciłem mu kasę koło południa , a wieczorem dostaje PW ze się rozmyślił i odesłał mi kasę - dla mnie "SYTUACJA" niezrozumiała :(

Posted

Ogłoszenie tego użytkownika przeniesione zostały do archiwum ze względu na to że wycofał ofertę. Ogłoszenia nie giną są przeniesione do archiwum,  w razie pytań można do mnie napisać, udostępnię jeżeli będzie to konieczne.