krs Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Co jakiś czas otrzymuję żądania od userów w sprawie usuwanie kont oraz postów. Mając na uwagę sprawy techniczne oraz czytelność forum napiszę to po raz kolejny: nie usuwam takich danych na życzenie. Przed założeniem u nas konta proszę przeczytać regulamin, szczególnie punkty 3 i 9. Każda opublikowana na forum informacja zostaje tutaj na zawsze. Dane takie jak adresy IP, daty i godziny są również zapisywane - niejako z obowiązku.
Guest Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 W 2009 roku taki sam był regulamin? Jeśli nowy jest od 2012 to mnie nie dotyczy hehe i proszę usunąć moje konto.Pozdrawiam
krs Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Z tego co pamiętam od "zawsze" był zapis o nie usuwaniu kont i postów na życzenie. Proszę usunąć swoje prywatne dane o ile takie są na koncie - PW, adres email, wpisy w profilu, wtedy konto zablokuję. Nie usuwam postów na życzenie, posty stanowią integralną część wątków. Forum to nie facebook.
Macio33 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Mnie też dziwi znikanie postów - ostatnio z giełdy zginęły oferty sprzedaży @majkel . Kupiłem skrzynkę wpłaciłem mu kasę koło południa , a wieczorem dostaje PW ze się rozmyślił i odesłał mi kasę - dla mnie "SYTUACJA" niezrozumiała
krs Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Ogłoszenie tego użytkownika przeniesione zostały do archiwum ze względu na to że wycofał ofertę. Ogłoszenia nie giną są przeniesione do archiwum, w razie pytań można do mnie napisać, udostępnię jeżeli będzie to konieczne.
Recommended Posts