kubaS 1 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Witam. Mam pytanie, czy któryś z kolegów wybiera sie na MO. Ja prawdopodobnie będe. Dziś będe znał dokładną datę zawodów. Miło by było ujrzeć jakiegoś kolegę z forum
Adam1109 Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Może być ciekawie, ja jeszcze zobaczę, nigdy nie startowałem w zawodach spinningowych więc może by tak spróbować. Widzę, że zawody są 9.09. to jeszcze jest trochę czasu do namysłu. A miejsce zawodów typowo kleniowo - boleniowe, więc Ty na pewno powinnieneś wystartować
kubaS 1 Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Tak. Dokładnie zawody odbędą się 9 września, przy promie w Tarnobrzegu. Ciekawe czy dystans ten sam co w tamtym roku Przy tej wodzie ciężko będzie złapać coś ładnego przy tej wodzie ... Czuje, że dużo sie nabiegam Ale będzie kombinowania, ale ja tam sie nie martwię bo mam kilka miejscówek tzw. asów w rękawie
geo Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Witam. Miło by było ujrzeć jakiegoś kolegę z forum Jeśli czas dopisze to może się pojawię,jak nie to daj info o wynikach.Ta woda(odcinki) zawsze mnie fascynowała;)
Adam1109 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Moim zdaniem miejsce nie najlepsze przy tym stanie wody. Bo rozumiem że zawody odbędą się tylko po stronie Tarnobrzeskiej ? Może to śmieszne ale nie znam wogóle zasad jaskie obowiązują na zawodach spinningowych, więc może Kuba zabierzesz mnie na jakiś mały trening?
kubaS 1 Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 Adam pewnie, nie ma problemu Na priv masz wiadomość Co do terenu zawodów to pewnie będzie tak jak w tamtym roku do kanału wlotowego i do tamy ,,jedenastki''
Recommended Posts