Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam.

Mam pytanie, czy któryś z kolegów wybiera sie na MO. Ja prawdopodobnie będe. Dziś będe znał dokładną datę zawodów. Miło by było ujrzeć jakiegoś kolegę z forum :beer:

Posted

Może być ciekawie, ja jeszcze zobaczę, nigdy nie startowałem w zawodach spinningowych więc może by tak spróbować. Widzę, że zawody są 9.09. to jeszcze jest trochę czasu do namysłu. A miejsce zawodów typowo kleniowo - boleniowe, więc Ty na pewno powinnieneś wystartować :)

Posted

Tak. Dokładnie zawody odbędą się 9 września, przy promie w Tarnobrzegu. Ciekawe czy dystans ten sam co w tamtym roku :rolleyes: Przy tej wodzie ciężko będzie złapać coś ładnego przy tej wodzie ... Czuje, że dużo sie nabiegam :D Ale będzie kombinowania, ale ja tam sie nie martwię bo mam kilka miejscówek tzw. asów w rękawie :D

Posted
Witam.

Miło by było ujrzeć jakiegoś kolegę z forum :beer:

Jeśli czas dopisze to może się pojawię,jak nie to daj info o wynikach.Ta woda(odcinki) zawsze mnie fascynowała;)

Posted

Moim zdaniem miejsce nie najlepsze przy tym stanie wody. Bo rozumiem że zawody odbędą się tylko po stronie Tarnobrzeskiej ? Może to śmieszne ale nie znam wogóle zasad jaskie obowiązują na zawodach spinningowych, więc może Kuba zabierzesz mnie na jakiś mały trening?

Posted

Adam pewnie, nie ma problemu ;) Na priv masz wiadomość ;)

Co do terenu zawodów to pewnie będzie tak jak w tamtym roku do kanału wlotowego i do tamy ,,jedenastki'' ;)