szel.mik Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Dzisiaj urwałem moja najlepsza gumę byłem w kilku sklepach wędkarskich w Rzeszowie i nie mogę takiej samej kupić może ktoś wie gdzie kupić kopyto relaxa białe z czarnym grzbietem troszkę czerwonym przodem i czerwonym ogonkiem bardzo mi na tym zależy bo to był mój killer. (chodzi mi o sklep w Rzeszowie)
Tench Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Sklep Wdkarski "Rybi Ogon" www.rybi-ogon.pl - Kopyto Relax BLS3" 002 Chodzi o takie?
szel.mik Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 (edited) Tak dokładnie takie tylko w jakim sklepie w Rzeszowie można je kupic Edited October 20, 2012 by szel.mik
Tench Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Chętnie zamówię jakieś gumki w większej ilości z tej strony, także jak chcesz to możemy się zgadać i za przesyłkę wyjdzie znacznie korzystniej.
Moczykij Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Są w Dębicy na Cmentarnej w podobnej cenie. Masz nr tel. żeby się upewnić. : 14 682 63 34. Z pozdrowieniem
art-ski Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Kup "silokony" w kolorze białym, perłowym oraz markery w kolorze czarnym i czerwonym. Nad wodą będziesz sobie mógł w/g. swojej własnej inwencji twórczej kolorować przynęty. Z pewnością dopracujesz sobie super killera. Po wchłonięciu pigmentu markerowego kopyta oraz inne nabierają naprawde świetnych odcieni. Spróbuj raz i z pewnością ci to spasuje. Pozdr......
ryba7 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ja tak robię i naprawdę jest to skuteczny sposób na tuning gumek Na takie "hand paint" kopyto zawsze połowiłem najlepiej :D
texel Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dzisiaj urwałem moja najlepsza gumę byłem w kilku sklepach wędkarskich w Rzeszowie i nie mogę takiej samej kupić może ktoś wie gdzie kupić kopyto relaxa białe z czarnym grzbietem troszkę czerwonym przodem i czerwonym ogonkiem bardzo mi na tym zależy bo to był mój killer.(chodzi mi o sklep w Rzeszowie) chyba są w NIKA ZOO w Nowym Świecie (II piętro) w gablocie z kołowrotkami (lewy dół w pojemnikach monterskich)
Recommended Posts