szel.mik Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Dzisiaj urwałem moja najlepsza gumę byłem w kilku sklepach wędkarskich w Rzeszowie i nie mogę takiej samej kupić może ktoś wie gdzie kupić kopyto relaxa białe z czarnym grzbietem troszkę czerwonym przodem i czerwonym ogonkiem bardzo mi na tym zależy bo to był mój killer. (chodzi mi o sklep w Rzeszowie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Sklep Wdkarski "Rybi Ogon" www.rybi-ogon.pl - Kopyto Relax BLS3" 002 Chodzi o takie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szel.mik Posted October 20, 2012 Author Share Posted October 20, 2012 (edited) Tak dokładnie takie tylko w jakim sklepie w Rzeszowie można je kupic Edited October 20, 2012 by szel.mik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Chętnie zamówię jakieś gumki w większej ilości z tej strony, także jak chcesz to możemy się zgadać i za przesyłkę wyjdzie znacznie korzystniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grunwald18 Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 W karinie kupisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moczykij Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Są w Dębicy na Cmentarnej w podobnej cenie. Masz nr tel. żeby się upewnić. : 14 682 63 34. Z pozdrowieniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
art-ski Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Kup "silokony" w kolorze białym, perłowym oraz markery w kolorze czarnym i czerwonym. Nad wodą będziesz sobie mógł w/g. swojej własnej inwencji twórczej kolorować przynęty. Z pewnością dopracujesz sobie super killera. Po wchłonięciu pigmentu markerowego kopyta oraz inne nabierają naprawde świetnych odcieni. Spróbuj raz i z pewnością ci to spasuje. Pozdr...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryba7 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Ja tak robię i naprawdę jest to skuteczny sposób na tuning gumek Na takie "hand paint" kopyto zawsze połowiłem najlepiej :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
texel Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Dzisiaj urwałem moja najlepsza gumę byłem w kilku sklepach wędkarskich w Rzeszowie i nie mogę takiej samej kupić może ktoś wie gdzie kupić kopyto relaxa białe z czarnym grzbietem troszkę czerwonym przodem i czerwonym ogonkiem bardzo mi na tym zależy bo to był mój killer.(chodzi mi o sklep w Rzeszowie) chyba są w NIKA ZOO w Nowym Świecie (II piętro) w gablocie z kołowrotkami (lewy dół w pojemnikach monterskich) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts