dzidowski Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Witam kolegów,mam taki problem.Kupując gumy w sklepie,nie mam trudności z doborem jiga do gumy,ale jeżeli chcę kupić przez internet,to zaczyna się kaszana.Nie chodzi tu o gramy,lecz o rozmiar haka.Po prostu,jeżeli chcę kupić kopyto 10 cm,to jaki jig? Może to śmieszne,ale chciałbym wiedzieć,jak numery jigów,przeliczać na cm,lub mm.Z góry dziękuje za dobre rady.
art-ski Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dlaczego kupując w sklepie nie zapytasz sprzedawcy o numery haków. To nie żadna tajemnica z pewnością udzieli ci info. Podobieraj sobie do długości przynęt zapisz numery i po sprawie.
dzidowski Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Dzięki panowie,przecież to takie proste.
geo Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Kolego wejdź sobie na tę stronkę-http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/twistery-rippery-kopyta-manns-g5-a21-p44.html tam jest pokazane każdy dobór haka do wielkości przynęty.
dzidowski Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Ja w tym sklepie często kupowałem,ale raczej inne zabawki.Dzięki za info.
Recommended Posts