Andre Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 (edited) Wifer mnie natchnął pisząc gdzieś w innym z wątków o ulubionym zespole. Więc może warto się poznać od muzycznej strony. A zatem jaka muzyczka leci u was gdy przeglądacie zasoby PSW ? Edited February 24, 2010 by Andre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Ja preferuje rock i jego dość nieznane odmiany. Kings of Leon, My morning jacket, All time now, Sting, The Police, Lifehouse, no i czasami coś z Boba Marleya tak aby poczuć luuuuuuuuuz:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 A ja to sobie lubie posłuchać np coś takiego: Bomv-6CJSfM Ogólnie ciężka muza i starsze kawałki AC/DC , Iron Maiden, Hammerfall, Helloween, Manowar. Z nowszych kapel to Lordi, Rammstein, Nightwish. FoP9Ci2TJSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Jeżeli chodzi o mnie, to słucham różnorakiej muzy. Moimi faworytami są The DOORS, Jimi Hendrix, Bob Marley i wiele kapel z tamtych lat. Uwielbiam też jazz, muzykę poważną, wszelką muzykę etniczną i dobrego bluesa. Czasem lubię posłuchać ostrej muzy np. Rage Against the Machine czy ostrego punka. Mógł bym jeszcze wiele pisać w tym temacie ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Stary dobry rock będzie żył wiecznie. Ostatnio coś mnie wzięło i wrzuciłem (po wielu latach) Deep Purple - Made in Jappan - rewelacja. A obecnie jakoś nie schodzi mi Jethro Tull. - polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Tym co lubią Morrisona polecam wsłuchać się w dźwięki jednej z ostatnich płyt The Doors An American Prayer. A jeżeli ktoś woli coś ambitnego a jednocześnie delikatniejszego to zachęcam do zgłębienia świata M. Oldfielda. Jak dla mnie to jeden z geniuszy muzyki ubiegłego wieku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Jak przeglądam sobie strony PSW najczęściej słucham reggae np. Bob Marley, Maleo Reggae Rockers, Aswad, Indios Bravos. Ale jak jadę w traskę wtedy nie obejdzie się bez Amy Macdonald, Sandry, Laury Branigan, CC catch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Ostatnio słucham tego na okrągło: hTWKbfoikeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Ostatnio słucham tego na okrągło: Oj słuchało się tego za młodu Prawdziwe ostre granie. Niedługo ten kawałek będzie miał już 20 lat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Oj słuchało się tego za młodu Prawdziwe ostre granie. Niedługo ten kawałek będzie miał już 20 lat... To może ja nie będę pokazywał mojego ostrego grania Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 To może ja nie będę pokazywał mojego ostrego grania Klimaty z gatunku Morbid Angel ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Klimaty z gatunku Morbid Angel ??? O właśnie coś w ten deseń. Diabelskie nuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Widzę że dominuje ostre gitarowe granie. mi również nie jest ono obce. ŁukaszZ - wrzucaj,może i mi się coś przypomni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Kolejny niezły kawałek: o1tj2zJ2Wvg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Z Guns`ów najbardziej mi zapadły w pamięci spokojniejsze numery- Dont Cry i November Rain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 (edited) Wrzucę jeszcze coś od siebie. Ech słuchało się tego jeszcze w odtwarzaczu kasetowym. Ggx2aAZPqso Edited April 7, 2010 by Andre Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 a ja lubię to np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Ładne brzmienie. Zapodam i ja kawałek dobrego zespołu hTdhXxxWREo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 A ja slucham tego :D:D:D:D PHE3IlprbEs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Rr0EB_vdWQA stare czasy eh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 (edited) to ja tez coś dodam od siebie, wychowałem się na iron maiden, helloween, metallica, savatage, in flames ale iron maiden był jednak najważniejszy, byłem na 3 koncertach w polsce niesamowite wrażenie <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Edited May 27, 2010 by kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 stare czasy eh Jak ten czas leci, jeszcze nie tak dawno bo w 1996 byłem na ich koncercie w Rzeszowie t1JrjNa_BOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Jak ten czas leci, jeszcze nie tak dawno bo w 1996 byłem na ich koncercie w Rzeszowie Rzeczywiście - "wczoraj" ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Rzeczywiście - "wczoraj" ;-) To tylko 14 lat temu, prawie jak wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 To tylko 14 lat temu, prawie jak wczoraj Taa, w pewnym (naszym akurat) wieku czas inaczej się mierzy;-) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts