Jump to content

Ulubione dźwięki

Andre

Recommended Posts

Wifer mnie natchnął pisząc gdzieś w innym z wątków o ulubionym zespole. Więc może warto się poznać od muzycznej strony. A zatem jaka muzyczka leci u was gdy przeglądacie zasoby PSW ?:D

Edited by Andre

Jeżeli chodzi o mnie, to słucham różnorakiej muzy. Moimi faworytami są The DOORS, Jimi Hendrix, Bob Marley i wiele kapel z tamtych lat. Uwielbiam też jazz, muzykę poważną, wszelką muzykę etniczną i dobrego bluesa. Czasem lubię posłuchać ostrej muzy np. Rage Against the Machine czy ostrego punka.

Mógł bym jeszcze wiele pisać w tym temacie ...:D

• 2 weeks later...

Stary dobry rock będzie żył wiecznie. Ostatnio coś mnie wzięło i wrzuciłem (po wielu latach) Deep Purple - Made in Jappan - rewelacja. A obecnie jakoś nie schodzi mi Jethro Tull. - polecam.

Tym co lubią Morrisona polecam wsłuchać się w dźwięki jednej z ostatnich płyt The Doors An American Prayer.

A jeżeli ktoś woli coś ambitnego a jednocześnie delikatniejszego to zachęcam do zgłębienia świata M. Oldfielda. Jak dla mnie to jeden z geniuszy muzyki ubiegłego wieku.

Jak przeglądam sobie strony PSW najczęściej słucham reggae np. Bob Marley, Maleo Reggae Rockers, Aswad, Indios Bravos.

Ale jak jadę w traskę wtedy nie obejdzie się bez Amy Macdonald, Sandry, Laury Branigan, CC catch :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

to ja tez coś dodam od siebie, wychowałem się na iron maiden, helloween, metallica, savatage, in flames :) ale iron maiden był jednak najważniejszy, byłem na 3 koncertach w polsce :) niesamowite wrażenie :)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=28GaKoCuobU&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Edited by kamil