Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Wigilię utraciliśmy jako trzy rodziny(3 domy w 1 miejscu) , na stole według waszych wpisów gościł karp,pstrąg,sum afrykański i okoń. Mimo tradycji wygrał Okoń zauważając to że ościsty itd. 2 miejsce sum smakował dzieciom,mało ości,sycący (suchy). 3 miejsce Karp jako jedyna ryba zjedzony w całości, udało się nie walił mułem (Jak dla mnie za tłusto). Pstrąg co prawda wyglądał pięknie, został tylko skosztowany. Są to moje obserwację na grupie 15 osób.

- - - Updated - - -

Karp i okonie pochodziły z miarę naturalnego łowiska. Tzn brak nęcenia zanętami wędkarskimi,kulkami itd.(zero granulatów), okoń jako szkodnik.

Edited by Sasanek
  • 11 months later...
  • 1 year later...
Posted
.....

Kolego @Sasanek po raz kolejny łamiesz Regulamin tego typu wpisami, proszę zapoznaj się dokładnie z jego treścią, a w szczególności pkt 9:

Jednym z celów Podkarpackiego Serwisu Wędkarskiego jest szeroko pojęte propagowanie idei wypuszczania złowionych ryb oraz zasady humanitarnego obchodzenia się z nimi. Zdjęcia, filmy oraz wypowiedzi, które w rażący sposób będą odbiegały od tych zasad, będą usuwane bez podawania przyczyny.

Posted
Kolego @Sasanek po raz kolejny łamiesz Regulamin tego typu wpisami, proszę zapoznaj się dokładnie z jego treścią, a w szczególności pkt 9:

Jednym z celów Podkarpackiego Serwisu Wędkarskiego jest szeroko pojęte propagowanie idei wypuszczania złowionych ryb oraz zasady humanitarnego obchodzenia się z nimi. Zdjęcia, filmy oraz wypowiedzi, które w rażący sposób będą odbiegały od tych zasad, będą usuwane bez podawania przyczyny.

Sami sobie ten regulamin wsadzacie w d.pe panie krs w/w punkt regulaminuo którym pan komuś pisze a w tym samym temacie pan rapala (kolega z elity psw) wrzuca zdjęcie zakrwawionego wisielca i co jak tu jest sprawiedliwość.

Już dziś pisałem jedna sztama,jedna elita i proszę o wytłumaczenie dlaczego moderator w takim przypadku nie zareagował?

Posted
Już dziś pisałem jedna sztama,jedna elita i proszę o wytłumaczenie dlaczego moderator w takim przypadku nie zareagował?

Moje niedopatrzenie ;) Post @rapali usunąłem, dziękuje za zwrócenie uwagi.