Sasanek Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 (edited) Wigilię utraciliśmy jako trzy rodziny(3 domy w 1 miejscu) , na stole według waszych wpisów gościł karp,pstrąg,sum afrykański i okoń. Mimo tradycji wygrał Okoń zauważając to że ościsty itd. 2 miejsce sum smakował dzieciom,mało ości,sycący (suchy). 3 miejsce Karp jako jedyna ryba zjedzony w całości, udało się nie walił mułem (Jak dla mnie za tłusto). Pstrąg co prawda wyglądał pięknie, został tylko skosztowany. Są to moje obserwację na grupie 15 osób. - - - Updated - - - Karp i okonie pochodziły z miarę naturalnego łowiska. Tzn brak nęcenia zanętami wędkarskimi,kulkami itd.(zero granulatów), okoń jako szkodnik. Edited December 25, 2012 by Sasanek
Sasanek Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 - - - Updated - - - A tak widzę catch and release :
krs Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 ..... Kolego @Sasanek po raz kolejny łamiesz Regulamin tego typu wpisami, proszę zapoznaj się dokładnie z jego treścią, a w szczególności pkt 9: Jednym z celów Podkarpackiego Serwisu Wędkarskiego jest szeroko pojęte propagowanie idei wypuszczania złowionych ryb oraz zasady humanitarnego obchodzenia się z nimi. Zdjęcia, filmy oraz wypowiedzi, które w rażący sposób będą odbiegały od tych zasad, będą usuwane bez podawania przyczyny.
KENIA86 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Kolego @Sasanek po raz kolejny łamiesz Regulamin tego typu wpisami, proszę zapoznaj się dokładnie z jego treścią, a w szczególności pkt 9:Jednym z celów Podkarpackiego Serwisu Wędkarskiego jest szeroko pojęte propagowanie idei wypuszczania złowionych ryb oraz zasady humanitarnego obchodzenia się z nimi. Zdjęcia, filmy oraz wypowiedzi, które w rażący sposób będą odbiegały od tych zasad, będą usuwane bez podawania przyczyny. Sami sobie ten regulamin wsadzacie w d.pe panie krs w/w punkt regulaminuo którym pan komuś pisze a w tym samym temacie pan rapala (kolega z elity psw) wrzuca zdjęcie zakrwawionego wisielca i co jak tu jest sprawiedliwość. Już dziś pisałem jedna sztama,jedna elita i proszę o wytłumaczenie dlaczego moderator w takim przypadku nie zareagował?
krs Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Już dziś pisałem jedna sztama,jedna elita i proszę o wytłumaczenie dlaczego moderator w takim przypadku nie zareagował? Moje niedopatrzenie Post @rapali usunąłem, dziękuje za zwrócenie uwagi.
domek1995 Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Na stawach po zarybieniu wygląda to podobnie także nie ma się z czego śmiać
kafel Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Podrzuci ktoś gdzie kupię szczupaka albo sandacza ? Chodzi mi o jakieś stawy hodowlane.
Sasanek Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 (edited) Tutaj chyba kupie szczupłego Ryby Sprzedaż, Ryby hodowlane, Karp Sprzedaż - Gospodarstwo Rybackie Starzawa Edited December 19, 2014 by Sasanek
michalwedkarz Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Coś z lubuskiego Panowie podrzucicie? Wiem, że na ostatnią chwilę no ale cóż...
Recommended Posts