Robertoo Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) Polecam ,moim zdaniem Dmychu ma dużo racji.Daje do myślenia.FlyFishing.pl - Wdkarstwo muchowe Od jakiegoś czasu też tak mam że chetnie wróciłbym do korzeni,odłożył nowy sprzet i zaczął łowić na stary który nie wątpliwie ma duszę. Edited December 13, 2012 by Robertoo
kafel Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Panie popieram 4 łapami. Może zlot w stylu retro:)
Robertoo Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Myślałem kiedyś nad zawodami w stylu retro czyli bambusiki,szklaki ,klejonki itd
LuJu Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Myślałem kiedyś nad zawodami w stylu retro czyli bambusiki,szklaki ,klejonki itd W dzisiejszych czasach żeby łowić na bambus to człowieka musi być na to stać . Jak się ktoś chce lansować nad wodą to nie ma jak bambusowa klejonka. A poważnie mówiąc to naprawdę zastanawiam się, gdzie teraz mogą być moje stare bambusy? To były całkiem przyjemne wędki i fajnie byłoby się wybrać z nimi nad jakiś karasiowy dołek.
Recommended Posts