Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pierwszy odcinek tej produkcji jaki oglądałem bez przewijania do przodu:) Nawet zdarzyło się, że przewijałem do tyłu:D

Posted (edited)

Film w calosci poswiecony mojej wedce Xzoga Taga -75 12kg , na wielkie sumy z Sekwany (Francja) juz powoli sie buduje w pracowni BRC. A ta druga wedeczka mysle ze w niedlugim czasi.

Edited by rapala
Posted

Tak samo jak pierwsza czesc pelen PROFESJONALIZM .A moze jutro mnie wyzuca z tad za brak Polskich znakow w moim kompie . Jak by co to pozdrawiam Wszystkich:)

Posted

Wszystko ładnie pokazane można zbroić kijek tylko pytanie czy mato sens.Kiedyś dorabiałem sobie rękojeść i wymieniałem dwie przelotki z rękojeścią nie było większego problemu ale z przelotkami to się napociłem.Jak mam dać za 500zł + - za wszystkie klamoty to wole dołożyć te 300zł i niech zrobi to fachowiec,bo nie wydaje mi się żeby ktoś kto robi to pierwszy raz zrobił to dobrze.

• 11 months later...
Posted

Mam Od Sergiusza jeden kij na blanku MHX z resztą mam dwa kije z seri MHX tylko drugi z innej pracowni.

Kije rewelacyjne , dożywotnia gwarancja.Co do pracowni Fishing Rod wykonanie , obsługa pierwsza klasa.

100% zadowolenia !

Piekna 11 stopóweczka MHX'a się tam kręci szkoda że kij prototypowy bo już bym zbierał zielone na takiego badylka.

• 2 years later...
  • 3 months later...