Siksa Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Pierwszy odcinek tej produkcji jaki oglądałem bez przewijania do przodu:) Nawet zdarzyło się, że przewijałem do tyłu:D
BRC Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Za parę dni będzie druga część, emisja w tv już była.
NUNEK Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 (edited) Film w calosci poswiecony mojej wedce Xzoga Taga -75 12kg , na wielkie sumy z Sekwany (Francja) juz powoli sie buduje w pracowni BRC. A ta druga wedeczka mysle ze w niedlugim czasi. Edited January 11, 2013 by rapala
NUNEK Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Tak samo jak pierwsza czesc pelen PROFESJONALIZM .A moze jutro mnie wyzuca z tad za brak Polskich znakow w moim kompie . Jak by co to pozdrawiam Wszystkich:)
LuJu Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Bardzo to fajnie wygląda, ale jeżeli już chodzi o ręcznie wykonaną wędkę, wolałbym raczej coś takiego .
jon987 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Wszystko ładnie pokazane można zbroić kijek tylko pytanie czy mato sens.Kiedyś dorabiałem sobie rękojeść i wymieniałem dwie przelotki z rękojeścią nie było większego problemu ale z przelotkami to się napociłem.Jak mam dać za 500zł + - za wszystkie klamoty to wole dołożyć te 300zł i niech zrobi to fachowiec,bo nie wydaje mi się żeby ktoś kto robi to pierwszy raz zrobił to dobrze.
kroku Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Mam Od Sergiusza jeden kij na blanku MHX z resztą mam dwa kije z seri MHX tylko drugi z innej pracowni. Kije rewelacyjne , dożywotnia gwarancja.Co do pracowni Fishing Rod wykonanie , obsługa pierwsza klasa. 100% zadowolenia ! Piekna 11 stopóweczka MHX'a się tam kręci szkoda że kij prototypowy bo już bym zbierał zielone na takiego badylka.
apioo Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Poniżej film z polskiej pracowni, a zarazem producenta blanków Fishing Art.http://tv-trwam.pl/film/z-wedka-nad-wode-w-polske-i-swiat-odc-121-hd
Recommended Posts