wifer Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Czy ktoś widział już wiosnę w ty roku? Młodzi się już tak niecierpliwią że zaczynają chodzić po ulicach w krótkim rękawku mimo śniegu. Podobno są już bociany. Myślę , że po długich wieczorach bez prądu i M jak miłość w TV bociany będą miały sporo pracy. A może jakieś fotki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Fotki czego- młodzieży czy wiosny? A tak poważnie to przecież czas pracuje na naszą korzyść. Znalazłem jedna fotkę wiosny... sprzed dwóch lat:mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 (edited) Potraktujmy temat dowolnie i szeroko. W końcu czucie wiosny to pojęcie bardzo względne. Dzisiaj 8 marca Dzień Kochanych Kobiet a może pijanych kobiet rano było -14 C skąd się więc wzięły kwiatki w sklepach? Edited March 8, 2010 by wifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Słyszałem że ciepło ma być dopiero od 20tego. Temperaturki od 10-14st. To niestety jeszcze dwa tygodnie. Wytrzymałem 2 miechy wytrzymam 2 tygodnie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Nie dziwie się, że od 20 ma być ciepło, urlop się zaczyna:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimax Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 chwile cieplo bylo i juz chlopaki wyjechli autami na miasto z muzyka na full niestety fotek nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Wiosna była na pewno. O mało co sie nie zabiłem o regal w Tesco jak zobaczyłem te punktowo ubrane nastoletnie dziewczęta. A teraz znowu pozakładały te pikowane kufajki:mad:. Fotek też nie mam, bo na moje roztrzęsione łapy nawet stabilizacja obrazu nie pomogła:D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Wiosna tuż tuż,ponieważ zaczynam powoli u siebie obserwować "niepokojące" zachowania (jak co roku zresztą),czyli niczym nieuzasadnione przeglądanie sprzętu,kolejne czyszczenie kołowrotków (które i tak były czyszczone na koniec sezonu)no i głos małżonki "co, znowu szajba zaczyna odwalać"(kocham ją za to;) ).Godziny gapienia się w monitor i szukania okazji co by tu jeszcze dokupić i notoryczne tłumaczenie listonoszowi aby awizo na przesyłkę dawał mi do rąk własnych a nie zostawiał w skrzynce ("dziad" chyba tego już nie zrozumie ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Pewnie wielu użytkowników ma podobne objawy. Ale najważniejsze by mieć dobrą "szajbę". Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 a jednak świstak miał rację - zobaczył swój cień i dalej poszedł spać. I pośpi tak jeszcze z dekadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Wiosna tuż tuż a śnieg dalej pada. Mróz nie odpuszcza. Źle wpływa na moją psychikę taka pogoda. Chyba zrobię jak pan świstak pożyczę sobie kolorowych snów i obudzę się jak śnieg już stopnieje a woda ładnie się wyklaruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Dziś widziałem pierwsze czajki, a taki widok co roku napawa mnie wielkim optymizmem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 W sobote ma być 14 stopni ciepła jeśli ta prognoza się sprawdzi i temperatura utrzyma się przez kilka dni na następny weekend ruszam zapolować na jakąś rybeńke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Ja pewnie w ten weekend pospaceruję nad Wisłokiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Umnie wiosna jusz jest lod ze stawu mi zeszedl ,zima zrobila swoje karpie szlak wziol niepomogly przeereble i odsniezanie zostaly tylko karasie jest ich tysiace Na zbiornikach TC Debica tesz jusz niema lodu wczoraj widzialem pare osob kije moczyli Wisloka podniesiona ok metra nieda rady lapac a i Wslok nielepszy bylem na gieldzie w Zalezu kawa plynie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 Parę godzin lata i już widać wędkarzy na Ożannie. Co prawda jeszcze tak trochę na zimowo i deszczowo ale już są - stali właściciele miejscówek zapomniałem jak tu się wsadza fotki Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Ledwie śniegi zeszły a te robaczki już świntuszą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Ledwie śniegi zeszły a te robaczki już świntuszą Ten pan robaczek gustuje w wielkich damach Co do świntuszenia kocica mojej sąsiadki już w ciąży ale ta wiosna ma ogromny wpływ na hormony aż sam się boję Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Ten pan robaczek gustuje w wielkich damach Jak większość młodych niedoświadczonych robaczków Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Dzisiejsze video - "Wiosna w pełni" utUcjoUTkfI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 no pięknie Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Druga część cyklu "Wiosna w pełni" ruhapq6_ClQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Krzychu czyżbyś miał nową pasję ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Tak, kręcenie filmów przyrodniczych :D;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aspius Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Więc może zrobimy coś dla National Geographic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts