Jump to content

Gdzie ta wiosna?

wifer

Recommended Posts

Czy ktoś widział już wiosnę w ty roku? Młodzi się już tak niecierpliwią że zaczynają chodzić po ulicach w krótkim rękawku mimo śniegu. Podobno są już bociany. Myślę , że po długich wieczorach bez prądu i M jak miłość w TV bociany będą miały sporo pracy.

A może jakieś fotki ?

Potraktujmy temat dowolnie i szeroko. W końcu czucie wiosny to pojęcie bardzo względne.

Dzisiaj 8 marca Dzień Kochanych Kobiet a może pijanych kobiet rano było -14 C skąd się więc wzięły kwiatki w sklepach?

Edited by wifer

Wiosna była na pewno. O mało co sie nie zabiłem o regal w Tesco jak zobaczyłem te punktowo ubrane nastoletnie dziewczęta. A teraz znowu pozakładały te pikowane kufajki:mad:. Fotek też nie mam, bo na moje roztrzęsione łapy nawet stabilizacja obrazu nie pomogła:D.

Wiosna tuż tuż,ponieważ zaczynam powoli u siebie obserwować "niepokojące" zachowania (jak co roku zresztą),czyli niczym nieuzasadnione przeglądanie sprzętu,kolejne czyszczenie kołowrotków (które i tak były czyszczone na koniec sezonu)no i głos małżonki "co, znowu szajba zaczyna odwalać"(kocham ją za to;) ).Godziny gapienia się w monitor i szukania okazji co by tu jeszcze dokupić i notoryczne tłumaczenie listonoszowi aby awizo na przesyłkę dawał mi do rąk własnych a nie zostawiał w skrzynce ("dziad" chyba tego już nie zrozumie :mad:).

Wiosna tuż tuż a śnieg dalej pada. Mróz nie odpuszcza. Źle wpływa na moją psychikę taka pogoda. Chyba zrobię jak pan świstak pożyczę sobie kolorowych snów i obudzę się jak śnieg już stopnieje a woda ładnie się wyklaruje :)

Umnie wiosna jusz jest lod ze stawu mi zeszedl ,zima zrobila swoje karpie szlak wziol niepomogly przeereble i odsniezanie zostaly tylko karasie jest ich tysiace Na zbiornikach TC Debica tesz jusz niema lodu wczoraj widzialem pare osob kije moczyli Wisloka podniesiona ok metra nieda rady lapac a i Wslok nielepszy bylem na gieldzie w Zalezu kawa plynie

Parę godzin lata i już widać wędkarzy na Ożannie. Co prawda jeszcze tak trochę na zimowo i deszczowo ale już są - stali właściciele miejscówek :)

zapomniałem jak tu się wsadza fotki

Ledwie śniegi zeszły a te robaczki już świntuszą

Ten pan robaczek gustuje w wielkich damach :P

Co do świntuszenia kocica mojej sąsiadki już w ciąży :D ale ta wiosna ma ogromny wpływ na hormony aż sam się boję :P