sodom30 Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Witam czy ktoś stosował do zanęty i do pva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Nie stosowałem, ale w prawie każdym angielskim filmie, jak robią stick mix, to dodają tuńczyka z puchy;) Jakoś nie mam przekonania do tuńczyka, kiedyś próbowałem kulek tuńczykowych DB, ale bez odjazdu:D Znajomy, który prawie cały czas siedzi u angoli, twierdzi że tam tuńczyk sie doskonale sprawdza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodom30 Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Ok manitu ja tez własnie ogladałem angielskie filmy i dlatego sie pytam czy ktoś w polskich łowiskach to stosuje?A jeżdzisz moze na sieniawe na zasiadki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELTIS Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 @Sodom ja próbowałem dodawać do miksu, ale rewelacji nie było, za to do śmierdziuszków dodaje przeważnie wędzonki. Co do PVA to dawałem małże w sosie własnym, ale mieszałem z metod mixem i busterem bo tak to rozpuszczało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 A jeżdzisz moze na sieniawe na zasiadki? Nie jezdziłem bo nie mam sprzętu (ponton i echo), a bez tego ciężko coś złowić, może w tym roku pojade ze znajomymi, jak będe miał noge sprawną Kumpel ze znajomymi połowili ładne sztuki w tamtym roku, więc może sie uda i w tym... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodom30 Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Manitu ja byłem 25 lipca na 2 dni ale to zamało!Mam kumpla z głebokiego ma łódkę i echo wiec popłuwaliśmy troche miejce tez spoko 2.6m wywózka 200m no i zanęta wiadro pokarmu dla gołebi+konopie zalane bosterem truskawka .kulki scopex-truskawka i scopex 20mm w ilosci 1kg+1kg i tak dwa dni nęcenia ale to zamało zero brań ale w tym roku planuje cały tydzień i wiecej futru moze sciągne miśki.W sumie to mam niedaleko na sieniawe bo mieszkam w rzepedzi ale niema za dużo czasu tak to juz jest.Ale kumpel z głebokiego połapał na jesień 13kg i 14.5kg.A kumple długo siedzieli na zasiadce i na co łapali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manitu Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Jezdzili przeważnie na weekend, a 2 dni przed zasiadką nęcili raz dziennie! Łowili na własne kulasy, sklepowe w ogóle sie nie sprawdzały:eek: Może w tym roku uda sie pojechać na kilka dni:), bo łowisko ciekawe i ciężkie zarazem... Może lepiej pisać w temacie "Sezon karpiowy 2013", żeby nie robić zamieszania:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodom30 Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 ok przechodze tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuJu Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 A próbowaliście stosować olej z ryb w puszce, a szczególnie z wątróbki rybnej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lenox Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Witam czy ktoś stosował do zanęty i do pva? Wiosna oraz jesienią jak nie zapomnę kupić to dodaję do zanęty którą nęcę i odrobinę do PVA.Tej jesieni pierwszy raz spróbowałem łowić na tuńczyka w siatce nierozpuszczalnej (dodałem jeszcze rzepiku) i miśka złowiłem:D. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manek Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Wiosna oraz jesienią jak nie zapomnę kupić to dodaję do zanęty którą nęcę i odrobinę do PVA.Tej jesieni pierwszy raz spróbowałem łowić na tuńczyka w siatce nierozpuszczalnej (dodałem jeszcze rzepiku) i miśka złowiłem:D. ja pierwszy tak złapałem hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts