Jump to content

Wydzielone z forum Wieści znad wody

karton323

Recommended Posts

Witam , chciałbym się dowiedzieć jak wygląda teraz sytuacja na Tamie , czy spod lodu ktoś łowi , a może już lodu nie ma ? Proszę o odpowiedz , wybrał bym się tam na spining bo w tamtym roku przyciąłem kilka szczupłych , a w ciemno nie chcę jechać , pozdrawiam

@krs już wiesz dlaczego chciałem (myślę że nie tylko ja) aby Wieści znad wody nie były dostępne dla każdego.. Ciul tam z oglądalnością, myślę że jakby było trzeba to byśmy się zrzucali w pewnym gronie na forum jakby zaszła taka potrzeba.

Ja z tego serwisu nie mam złotówki, jedynie wydatki :) "Oglądalność" nie jest mi potrzebna dla kasy, zresztą każdy widzi że reklam u nas nie ma poza jedną okazjonalnie umieszczoną na głównej. Serwis jeżeli ma się rozwijać musi być ogólnodostępny, zrzutek na działalność PSW nie będzie :) Zgłaszajcie takie posty poprzez "raportuj zły post", będziemy je usuwać.

Nie można w jakim sensie , że jest lód czy sezon ochronny szczupłych ? W takim razie można iść na okonia :cool:

Kolego, jeśli teraz wybierasz się na szczupaki (okres ochronny) to może to nie jest forum dla ciebie, to jest forum wedkarskie a nie informacyjne dla poszukujących mięsa.Idz do Biedrony to i nie zmarzniesz i sie najesz.

Czy Wy zawsze musicie tak ostro reagować? Może kolega nie wiedział że szczupak ma teraz okres ochronny albo że w okresie ochronnym nie można łapać danego gatunku, a nie Wy od razu mięsiarz!

Dla Was to każdy kto zrobi coś, lub chce zrobić coś nie zgodnego z regulaminem to mięsiarz, masakra.

"..Może kolega nie wiedział że szczupak ma teraz okres ochronny albo że w okresie ochronnym nie można łapać danego gatunku.." @komandos piszesz to serio?:eek: W takim razie pytam - jak on zdał na kartę wędkarską skoro nie wiem kiedy szczupak ma tarło?:eek: Nie wspominam już o innych rybach..

PS @karton pytałeś o szczupaki więc czego nie rozumiesz?

LUDZIE .. bo ja już sie zaczynam gubić , ktoś tu mówił ,że idę łowić szczupaki czy coś ???? zadałem pytanie czy ktoś coś wyciągnął spod lodu i czy jest tam lód bo wybrał bym się ze spiningiem (dla niektórych to oznacza spining-szczupak) no ale cóż . Czytajcie dobrze zanim coś piszecie

@ryba7 a czy Ty piszesz na serio o zdawaniu na kartę? Szczerz to nie znam osoby która by teraz (w ostatnich 5 latach) zdawała na kartę, teraz to zdawanie wygląda tak że zdający przychodzi daje kasę na stół (nie łapówka) strzela podpis, czeka 10 minut i ma kartę lub załatwia mu ją wujek lub jakiś znajomy.

"..Może kolega nie wiedział że szczupak ma teraz okres ochronny albo że w okresie ochronnym nie można łapać danego gatunku.." @komandos piszesz to serio?:eek: W takim razie pytam - jak on zdał na kartę wędkarską skoro nie wiem kiedy szczupak ma tarło?:eek: Nie wspominam już o innych rybach..

PS @karton pytałeś o szczupaki więc czego nie rozumiesz?

Kolego , nie pytałem o szczupaki tylko zaznaczyłem , że złowiłem tam kilka szczupłych w sensie , że mi się łowisko spodobało , wycofuje pytanie ..

"Wybrał bym się tam na spining bo w tamtym roku przyciąłem kilka szczupłych" <--- to zdanie raczej nie wskazuje na chęć połowu okonia! Gdybyś napisał: "bo w tamtym roku przyciąłem kilka okoni" (albo najzwyczajniej "ryb") nie byłoby dymu!

Dym robi się wtedy kiedy nie ma zrozumienia ( wie to każdy kto ma kobietę :P )

Myślę, że już wszystko wyjaśnione w tej kwestii.

1. Kolega @karton323 nie chce łowić szczupaków w okresie ochronnym.

2. Zanim zaczniemy piętnować powinniśmy upewnić się czy dobrze zrozumieliśmy.

3. Wszyscy, którzy wypowiedzieli się w tym wątku w dniu dzisiejszym też nie mogą doczekać się wiosny! :)

Czyli teraz już nie zaśmiecamy wątku i możemy dalej się op*****lać nawzajem.;)

Powinny byc oddzielne wątki dla użytkowników z kompleksami .

- - - Updated - - -

Czyli teraz już nie zaśmiecamy wątku i możemy dalej się op*****lać nawzajem.;)

Powinny byc oddzielne wątki dla użytkowników z kompleksami .