Kamil Gołąbek Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Witam, po roku nieobecności nad wodą okazało się moja super dziewczyna wywaliła kartę wędkarską do śmietnika hahaha bo myślała, że to tylko jakiś stary niepotrzebny papier Teraz moje pytanie, gdzie w Rzeszowie się tą kartę wyrabia bo już nie pamiętam, tamtą robiłem jak byłem jeszcze gówniarzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klonek02 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Kartę zazwyczaj wyrabia się w kole wędkarskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Gołąbek Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Jak już to legitymację, ja kartę mam zdaną już od dawno, chce po prostu nowy dokument otrzymać i trzeba mi konkretny adres. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klonek02 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 To idź do Starostwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil Gołąbek Posted February 22, 2013 Author Share Posted February 22, 2013 Dzięki za odpowiedź, zadzwoniłem także do prezesa mojego koła i potwierdził to co napisałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisses Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Z tego co mi wiadomo jak karta była wyrabiana przed powstaniem Starostwa (1998 r.) to nie ma szans na duplikat, bo Starostwa przynajmniej u nas nie posiadają żadnych archiwalnych dokumentów. Czyli trzeba złożyć wniosek i komplet dokumentów jakby po raz pierwszy wyrabiało się kartę. Najlepiej jednak zadzwonić do Starostwa do Wydz. Ochrony Środowiska i zapytać, kto wie może posiadają archiwa i będą mogli wydać duplikat. Jeśli była by to karta wydana np. kilka lat temu to mniejszy problem bo i pewnie dokumenty są dostępne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 Co za kraj... biurokracja nawet przy wędkarstwie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronzo77 Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 moja super dziewczyna wywaliła kartę wędkarską do śmietnika hahaha bo myślała, że to tylko jakiś stary niepotrzebny papier Może nie w temacie ale już ta Twoja Super Dziewczyna doskonale wiedziała co robi Budka Suflera - "Nie wierz nigdy kobiecie" - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik18king Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 Witam. Panowie zauważyłem że nie mam już miejsca na znaczki w karcie. Gdzie w Mielcu dostanę nową książkę na te znaczki składkowe? Wystarczy iść do koła i przy opłacie karty dadzą mi nową ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 W swoim kole wszystko załatwisz,weź tylko swoje zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts