ukleja Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Witam ja tesz cesto wedkuje na Wisloce niepowiedzial bym zeby byla to zeczka ja glownie na federek lapie, zmorą tej zeki sa ukleje wchodza w zanete i po rybach Są ladne Swinki ,Certy Leszcze zadziej Brzany trafiaja sie Sandacze i nezle Szcupaki niewspomnw o Boleniach czy Jaziach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Ukleja, bój się Boga. Po jakiemu ty piszesz? Staraj się nie popełniać błędów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Albo zainstaluj Mozille z automatycznym wykrywaniem 'byków'. Co jak co ale "żeka"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Ukleja, bój się Boga. Po jakiemu ty piszesz? Staraj się nie popełniać błędów. Fakt. Ukleja,przejrzałem Twoje posty, normalnie "czarna rozpacz"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 nie odbiegając od głównego tematu prośba do admin aby może w foto galerii udostępnił katalog Wisłoka i dodał zdjęcia z tego tematu ponieważ są dość zachęcające ps. Ładny klenik Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Galeria już chwilkę temu została utworzona Sam się na to złapałem, zdjęcia nie pochodzą znad Wisłoki ale faktycznie są pierwszej jakości Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukleja Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 do szkoly mialem pod gorke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts