rd1_68 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Witam. Potrzebuję informacji czy po całym Sanie można pływać pontonem z silnikiem spalinowym, ewentualnie gdzie wyklucza się takie pływanie na tej rzece. Dziękuję za informację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd1_68 Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 nikt nic nie wie na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irenikus Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Wiem tylko że w okolicach Leżajska, Nowej Sarzyny, Stalowej Woli nie ma żadnych zakazów. Regulują to jedynie przepisy o pojemności silnika - kiedy musisz posiadać patent motorowodny a do jakies pojemności możesz pływać BEZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popek_1990r Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Ja dodam, jeżeli jeszcze nie wiesz to trzeba zarejestrować każdy środek pływający ( jednorazowa opłata około 20-30zł ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd1_68 Posted June 12, 2013 Author Share Posted June 12, 2013 Dziękuję za odpowiedzi.O rejestracji wiem . A jak wygląda sytuacja od Leska w dół rzeki, bo tutaj chcę rozpocząć spływ. Dziekuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts