Asterix500 Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 Chciałbym zapytać czy ktoś tam był ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 (edited) Pojechałem sam zobaczyc i zorientować się w sytuacji na łowisku, zrobiłem także kilka fotek. Sytuacja wygląda tak: łowisko dostępne, jak na chwile obecną,trudno stwierdzic do kogo należy ponieważ tereny przy akwenie zostały sprzedane prywatnym właścicielom wraz z dostępem dowody i zbiornikiem, z informacji jakie uzyskałem od jednego z nich po ogrodzeniu działek przez właścicieli nie będzie ogólnego dosępu do wody. Z ryb które tam występujqa to duży amur szczupak karp i inne (info od tubylców) ale ogólnie jest pięknie jak dołożę fotki ocencie sami. Edited May 29, 2010 by Asterix500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 oto fotki Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Z ryb które tam występujqa to duży amur szczupak karp i inne (info od tubylców) ale ogólnie jest pięknie jak dołożę fotki ocencie sami. Dodam jeszcze, duże sumy i sandacze ale dobrych kilka lat tam nie byłem.Przyznam się że kilka ładnych amurów tam złowiłem (od 10 do 15 kg a są tam takie grubo ponad 20kg) oraz późną jesienią szczupaki,największy 7,50kg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gllowa Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 a czy mowa tu o tej żwirowni w miejscowości wysock koło wietlina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Mowa o tej żwirowni:).Wie ktoś czy ta woda należy jeszcze pod PZW? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Wysłałem e-mail do Pzw w Przemysłu z zapytaniem o przynalerzność zbiornika jak odpowiedzą to dam znać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterix500 Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Żwirownia w Wietlinie podlega pod Okręg PZW w Przemyślu. Wykaz wód znajduje się na stronie Okręgu www.pzw.org.pl/43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 W najnowszym numerze Karp Max jest zgłoszenie karpia który ważył 20 kg został złapany 14 października 2010 r. na kulkę TB ryba -truskawka 16 mm. Coś mi się wydaje że trzeba będzie odwiedzić to łowisko w tym sezonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 To jest chore co się dzieje na tej żwirowni, jak można dopuścić żeby właściciele działek grodzili działki do samej wody, ,,podobno" wody należą do PZW, a właściciele traktują ją jak własny folwark,,Byłem świadkiem w tamtym roku, jak gość(właściciel działki, czyli kłusol) zastawiał sieci. Gdy zwróciłem mu uwagę, to zaczął mi grozić,że potnie mi opony w samochodzie. Dzwoniłem do Okręgu Przemyśl w tej sprawie, ale chyba nic w tej sprawie się nie robi. Sprawdzę w tym roku, postanowiliśmy z kolegami coś w tej sprawie zrobić. Będziemy częstymi bywalcami na tym akwenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redfer Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 To dzieje się na wiekszości zbiorników, nie mają pojecia o przepisach. Okręg powinien w tej sprawie interweniować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomashoov Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Taka piękna żwirownia i się zmarnuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkoo Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Witam Jak tam wasze efekty na tym zbiorniku ? Bo jak dla mnie to naprawdę fajna woda jest z czym się pobawić i pooglądać piękne okazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts