VeJeK Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Witam Znacie może jakieś filmy o tematyce karpiowej ? Jak tak to podajcie tytuły filmów/linków do download Ostatnio jakoś mnie karpie zainteresowały a wiedzy nigdy za wiele
Michał82 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Uważaj, to uzależnia. Ja choruje już drugi rok i nie mogę się wyleczyć :-)
popek_1990r Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 DVD karp pod wodą, Made in Glaslawice - ta grupa ma więcej filmów. Oglądałem tylko te 2 i polecam.
Tench Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 seria DVD Karp (m.in pod wodą vol1 i vol 2, Made in Gosławice) Karpie po krakowsku ( P.Mroczek) Na karpie z Przemkiem Mroczkiem 6 części ( wszystko od A do Z ) Na karpie z Janem Zawadą Karp moja obsesja Na karpie z Boguszem Nowackim seria Jet Fish ( vol 1 i 2 są obowiązkowe ) Korda underwater ( po angielsku ) Na Karpiowym Szlaku - Łowisko Pstrążna ( P.Mroczek) Te filmy oglądałem i pozwoliły mi przybliżyć bliżej tematykę karpiową. Mam jeszcze książke P.Mroczka, na początek dobry wstęp.
VeJeK Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Ok Dzięki panowie za tytuły . Będę szukał może coś da się ściągnąć Jak ktoś jeszcze jakieś zna niech poda tytuły
obroncamrowek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 karpfenangeln - YouTube Tutaj masz kanał supertopnika, coś ciekawego znajdziesz.
Recommended Posts