frodarek Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Witam.Czy ktoś wie dlaczego na tym stawie można łowić tylko na jedną wędkę?Nigdzie w regulaminie nie wyczytałem że coś takiego obowiązuje!Oraz wędkowanie od świtu do zmierzchu? Pozatym możecie napisać jakie gatunki ryb tam występują?Z góry dzięki wszystkim za odpowiedzi!!!!!!!!POZDRAWIAM!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodarek Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Czy można już wędkować na dwie wędki i pora nocną.Słyszałem że od 1 lipca coś takiego miało obowiązywać.Dziekuję za odpowiedzi!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Czy można już wędkować na dwie wędki i pora nocną.Słyszałem że od 1 lipca coś takiego miało obowiązywać.Dziekuję za odpowiedzi!!1 Witam mam zamiar się tam wybrać można łapać na dwa kije ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Mógł by ktoś odpowiedzieć ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 W lipcu i w sierpniu w soboty i w niedziele można łowić według RAPR-u, czyli można łowić na dwie wędki, można łowić w nocy. Jest tutaj dużo karpi, linów, troche szczupaków. Jest mało drobnicy. ja w tym sezonie złapałem kilka karpi, kilka linów, amura i ładnego węgorza. Starzy doświadczeni wędkarze łapią piękne karpie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 W lipcu i w sierpniu w soboty i w niedziele można łowić według RAPR-u, czyli można łowić na dwie wędki, można łowić w nocy. Jest tutaj dużo karpi, linów, troche szczupaków. Jest mało drobnicy. ja w tym sezonie złapałem kilka karpi, kilka linów, amura i ładnego węgorza. Starzy doświadczeni wędkarze łapią piękne karpie. Witam Mietek na forum, pytanie mam, jaka metoda najlepsza na ten staw grunt, spławik? głęboko tam jest? i co ze spiningiem, można porzucać tam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Witam może mi ktoś pokarze jak tam dojechać bo bym pojechał zobaczyć to Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Witam może mi ktoś pokarze jak tam dojechać bo bym pojechał zobaczyć to Pozdrawiam proszę, a na przyszłość zapamiętaj ten adres: http://maps.google.pl Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 jest tam około 2 metrów głębokości ja łowie tam przewarznie na grunt, tak jak wiekszość wedkarzy, nie widziałem w tym roku żeby ktoś złowił coś na spinning. Najwieksze ryby są tam lapane na grunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Dzięki wielkie koledzy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Witam na reszcie komputer naprawiony nie wiem jak to nadrobię bo widzę że się dzieje... ;p Mam pytanie wybieram się na ten staw tylko na co tam bierze ? Spławik czy grunt ?? Z góry dzięki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Witam na reszcie komputer naprawiony nie wiem jak to nadrobię bo widzę że się dzieje... ;p Mam pytanie wybieram się na ten staw tylko na co tam bierze ? Spławik czy grunt ?? Z góry dzięki... odpowiedz jest parę postów wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Ok ale jaka przynęta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 polecam kukurydze, rosówki, biełe robaki , ale najlepiej biorą na kukurydze karpie, liny, amury, głuwnie wszystkie występujące tam ryby spokojnego żeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodarek Posted September 18, 2010 Author Share Posted September 18, 2010 Witam jak tam rybka!Dzieje się coś na tym stawie?złowił tam ktoś ciekawego ostatnio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj.McG Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Witam Dzisiaj przejezdzałem obok stawu zatrzymałem sie zrobic zdjecia aktualnego stanu Niestety taki syf ze az szkoda, pełno butelek i plastików. żal Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Informujemy, że w dniu 03.04.2011 r. (niedziela) odbędą się otwarte zawody spławikowe „Rozpoczęcie sezonu” na Stawie Browarnym w Łańcucie. Zbiórka zawodników o godz. 9.00, zawody rozpoczynamy o godz. 10.00, czas trwania zawodów 3 godz. Wpisowe 5 zł od osoby. Dla zwycięzców przewidziane są pamiątkowe puchary. Po zakończeniu zawodów dla każdego uczestnika będzie ciepły poczęstunek. Wszystkich chętnych zapraszamy do wzięcia udziału w zawodach. Organizatorzy: Sekcja spławikowa koła PZW Łańcut źródło: http://forum.wedkuje.pl/f,zawody-splawikowe-kola-ogloszenie,248238,0.html ktoś może się wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj.McG Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 (edited) Dzięki za info Być może bym się wybrał Jak bedziesz miał więcej informacji to daj znać Ty się wybierasz? Edited March 23, 2011 by Dj.McG Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Dzięki za infoTy się wybierasz? być może że będę na zawodach ale jeszcze na 100% nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
komandos Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Czy ktoś z forum to mieszka niedaleko Rzeszowa i miałby jedno wolne miejsce wybiera się w tą niedzielę na zawody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mietek Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Czy złowiliście coś ładnego na Stawie Browarnym w tym sezonie? Ja złowiłem certę, 3 karpie i lina.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertochab Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Witam.Bierze cos´?Są tam jakies´ drapieżniki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartosz Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Szczupak, okoń i nawet kleń podobno. Dominuje jednak biała ryba dziadki i dresy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz91 Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 (edited) Mało tego, można się tam natknąć na świnkę. Jako ciekawostkę podaję, bo to raczej ewenement na wodzie stojącej Byłem kiedyś przejazdem na Rajszulę a że miałem troche czasu, to wstąpiłem zobaczyć na browarny Jak się okazało po krótkiej rozmowie z tubylcem miał branie i na brzegu zameldował się wyżej wspomniany prosiaczek Co dla miejscowych wędkarzy nie jest wcale czymś wyjątkowym. Edited April 9, 2012 by Mateusz91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy Posted July 21, 2012 Share Posted July 21, 2012 Dziś goście złowili 2 amury jeden 80+ drugi 92 cm,wróciły do wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts