Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam , posiada ktoś informacje na temat stawów w Czarnej obok Łańcuta ? Jest możliwość tam łowienia ? Jeśli ktoś coś wie na ten temat prosiłbym o informację :P

Posted (edited)

A jak tam jest z rybami ? Można coś ciekawego tam połowic?

i czy wędkowanie jest dodatkowo płatne?

Edited by matios01
Posted (edited)
A jak tam jest z rybami ? Można coś ciekawego tam połowic?

i czy wędkowanie jest dodatkowo płatne?

Dowiedziałem się , że łowić można tylko i wyłącznie po wynajęciu domka .

Edited by rapala
  • 2 months later...
Posted

cześć.

Ktoś coś wie o łowisku gdzie wydobywają piasek w czarnej? w lesie jakieś 1km od Wisłoka. Ponoć się płaci 10zł od kija.

Posted

Konkretów nie wiem , ale jest to po stronie jak się jedzie na Medynie Głogowską i faktycznie się płaci 10zł , ryba jakaś podobno jakaś jest ale nic konkretnego nie wiem , może wybiorę się na weekendzie to dam znać .

• 1 year later...
Posted

Witam byłem na tym stawie parę razy i można tam połowić dużo karpików takich do 2 kg ale są i duże ostatnio w piątek złowiłem karpia 6,5 kg i 5,5 kg i jeden wielki mi się spuścił w porównaniu z tymi 6 kg to o dużo bardziej wysnuwał plecionke z kołowrotka myśle że to mógł być karp +10 kg a napewno tam takie pływają bo koledzy wędkarze pokazywali mi zdjęcia takich karpi a i jeszcze jesiotry są takie +100 cm. Jeżeli ktoś chce połowić w spokoju to lepiej na tygodniu bo w niedzielę jak ładna pogoda to straszny tłok. Polecam i do zobaczenia nad woda:)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Byłem wczoraj na tym lowisku zero brania na tuti fruti, sąsiedzi z boku ciągle ciagneli karpie. Polecam pod względem podejścia do wody oraz wiat do schronienia.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka