Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam.

Na YT widziałem możliwości Kamizelki Simms G3 Guide Vest, który pojemnością wydaje się pomieścić mały sklep wędkarski. Cena odstrasza więc szukam info o Kamizelka - Simms Guide Vest. Szukam kamizelki muchowej, bardzo pojemnej gdzie wszystkie pudełka miałbym z przodu i nie musiałbym ich chować na plecach. Chodzi mi głównie o to czy ta kamizelka pomieści dwa pudełka PLANO 3450-23. Rozwiązałoby mi to problem z kilkoma pudełkami, których nie mogę pomieścić do obecnej kamizelki. Mój muchowy graff jest już sporo za ciasny:( Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info na jej temat. Pozdrawiam.

Edited by MilanND
Posted

Prawdopodobnie około połowy września wejdę w posiadanie takowej, więc jeśli Ci się nie spieszy to wtedy mogę pomierzyć. Ewentualnie sam sobie pomacasz np. na zlocie urodzinowym. Jeśli chcesz szybciej to polecam zadzwonić do sklepu Taimen- pani zmierzy co trzeba.Sam dzwoniłem. Sprawdziłem wymiary tego pudełka i myślę że nie powinno być problemu. Ta kamizelka ma z przodu dość duże kieszenie wewnętrzne- tam je powinieneś upchac bez problemu.

¤m§źĂŽsĚtCtBbVOVbvAXgz[vĚIXXBSIMMSAVXĚ2013NxfĚxXgü×B2013/2/05.

Mam podobne kieszenie w Orvisie i pakuje tam pudełka 20x14X5 cm.

Posted

Andre, dzięki za info. Do połowy września planuję takową kamizelkę mieć już lekko zciuchaną nad wodą:) Prawdopodobnie początkiem przyszłego tygodnia zamówię ;)

Posted (edited)

Andre ale link mówi wszystko:D

左がカーキ、淡いグリーン系をファスナー類に採用して、とてもおしゃれなデザインです。

右がグレイストーン、濃い色合いですので汚れが目立たないのもよろしいかも...。

グレイストーンカラーのほうをひっくり返してみますと、

Edited by rapala
Posted

Troszkę choruje na tą kamizelkę Simms Guide vest khaki.Nówka kosztuje 600 z groszami ja mogę mieć za 530 zł ale nie będę ukrywał że kasa nie mała.Mimo to powodzenia w zakupach :)

Posted

Khaki jak dla mnie wymiata. Akuratnie na małe siureczki pstrągowo-kleniowe jak znalazł.

Kroku, jak możesz napisz mi na privie o tej kamizelce, a w zasadzie o źródle jej pochodzenia i czy nowa, bo 530 zł robi różnicę:) może moglibyśmy się jakoś dogadać :)

Posted

Bronzo77, coś Ty narobił??? Teraz nawet lustrzane odbicie mojej osoby w tym simmsie nie zrobi na mnie samym w

rażenia... mając w pamięci załączone obrazki nie wiem czy mam wiekszą ochotę na modelkę czy kamizelkę. Oby był to dwupak:)

Posted

A ja dzisiaj chciałem sobie ją kupić . Niestety nie było rozmiaru .Więc zamówiłem rozmiar XXL. Odbiór we wrześniu akurat na same urodziny.

• 3 weeks later...
Posted

No i w końcu się doczekałem. Wczoraj po drobnych perturbacjach kurier zapukał do drzwi. Kamizelka rozmiar L leży idealnie i co najważniejsze mieści duże pudełka na których mi zależało nsjbardziej. Ogólnie mega pakowna i solidnie wykonana. Na testy przyjdzie poczekać niestety.

Posted

Kupiłeś u tego gościa co Ci dałem numer ? W jakiej cenie się zmieściłeś jeśli nie tajemnica,jak coś PW.

Ja jednak już wybrałem pozostanę przy starej scierra a zakupię jakiś aparacik ...

Posted

Brałem z głowatki. Wszystko sie na tyle przesuneło, że nawet nie liczyłem już na ten towar i nie dzwoniłem. Wyszło mnie 617 zł z przesyłką.

Posted

100 % sklep który nigdy mnie nie zawiódł to Salar.

Dzwonie kiedy chce i wszystko mam za dzień czy dwa,ceny też dobre + gratisy.

Moje Simmsy koszulki z długim rękawem ,bluza ,czapka też China.Jeden T shirt jakaś szmata ,reszta rewelacja a o bluzie nie wspomnie bardzo wygodna ,miła w dotyku.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted (edited)

Bluza konkret. Musze sprawdzic w domu gdzie została wyprodukowana. Znając życie ,,czajna'' ale to sie okaże jak jutro wrócę do domu.

Edited by MilanND
  • 4 weeks later...
Posted

Stary ,jak mi kupisz :) zrób prezent:beer:

Jestem wypompowany z kasy , jedne śpiochy ciekną ,drugie spiochy gdzieś daleko poleciały bo też ciekną.

Nie będę już inwestował w takie sprawy - bo dla mnie nie ma to sensu .Ja wszystko zniszczę , za często chodzę na ryby :)Trzeba kupić gumaki za 100 zł i już

• 3 weeks later...
Posted

Właściwie to jeszcze wczoraj odebrałem od kolego Dzięcioła moją nową kamizelkę SIMMS.Ta stara co ma dwa miesiące teraz pójdzie pod młotek.Zaliczyła cztery wyjazdy.

- - - Updated - - -

Lekka wtopa :D