MilanND Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Witam. Na YT widziałem możliwości Kamizelki Simms G3 Guide Vest, który pojemnością wydaje się pomieścić mały sklep wędkarski. Cena odstrasza więc szukam info o Kamizelka - Simms Guide Vest. Szukam kamizelki muchowej, bardzo pojemnej gdzie wszystkie pudełka miałbym z przodu i nie musiałbym ich chować na plecach. Chodzi mi głównie o to czy ta kamizelka pomieści dwa pudełka PLANO 3450-23. Rozwiązałoby mi to problem z kilkoma pudełkami, których nie mogę pomieścić do obecnej kamizelki. Mój muchowy graff jest już sporo za ciasny:( Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info na jej temat. Pozdrawiam. Edited August 21, 2013 by MilanND
Andre Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Prawdopodobnie około połowy września wejdę w posiadanie takowej, więc jeśli Ci się nie spieszy to wtedy mogę pomierzyć. Ewentualnie sam sobie pomacasz np. na zlocie urodzinowym. Jeśli chcesz szybciej to polecam zadzwonić do sklepu Taimen- pani zmierzy co trzeba.Sam dzwoniłem. Sprawdziłem wymiary tego pudełka i myślę że nie powinno być problemu. Ta kamizelka ma z przodu dość duże kieszenie wewnętrzne- tam je powinieneś upchac bez problemu. ¤m§źĂŽsĚtCtBbVOVbvAXgz[vĚIXXBSIMMSAVXĚ2013NxfĚxXgü×B2013/2/05. Mam podobne kieszenie w Orvisie i pakuje tam pudełka 20x14X5 cm.
MilanND Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Andre, dzięki za info. Do połowy września planuję takową kamizelkę mieć już lekko zciuchaną nad wodą Prawdopodobnie początkiem przyszłego tygodnia zamówię
Sewer34 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 (edited) Andre ale link mówi wszystko:D 左がカーキ、淡いグリーン系をファスナー類に採用して、とてもおしゃれなデザインです。 右がグレイストーン、濃い色合いですので汚れが目立たないのもよろしいかも...。 グレイストーンカラーのほうをひっくり返してみますと、 Edited August 23, 2013 by rapala
Sewer34 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 a i jeszcze jedno Panowie Uwaga na piąte zdjęcie od góry z linku ............. Czy pudełko aby nie świeci
kroku Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Troszkę choruje na tą kamizelkę Simms Guide vest khaki.Nówka kosztuje 600 z groszami ja mogę mieć za 530 zł ale nie będę ukrywał że kasa nie mała.Mimo to powodzenia w zakupach
MilanND Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Khaki jak dla mnie wymiata. Akuratnie na małe siureczki pstrągowo-kleniowe jak znalazł. Kroku, jak możesz napisz mi na privie o tej kamizelce, a w zasadzie o źródle jej pochodzenia i czy nowa, bo 530 zł robi różnicę może moglibyśmy się jakoś dogadać
bronzo77 Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Trzeba przyznać, leży świetnie 2008 TackleTour Holiday Gift Guide Part2
MilanND Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Bronzo77, coś Ty narobił??? Teraz nawet lustrzane odbicie mojej osoby w tym simmsie nie zrobi na mnie samym w rażenia... mając w pamięci załączone obrazki nie wiem czy mam wiekszą ochotę na modelkę czy kamizelkę. Oby był to dwupak:)
NUNEK Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 A ja dzisiaj chciałem sobie ją kupić . Niestety nie było rozmiaru .Więc zamówiłem rozmiar XXL. Odbiór we wrześniu akurat na same urodziny.
MilanND Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 No i w końcu się doczekałem. Wczoraj po drobnych perturbacjach kurier zapukał do drzwi. Kamizelka rozmiar L leży idealnie i co najważniejsze mieści duże pudełka na których mi zależało nsjbardziej. Ogólnie mega pakowna i solidnie wykonana. Na testy przyjdzie poczekać niestety.
kroku Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Kupiłeś u tego gościa co Ci dałem numer ? W jakiej cenie się zmieściłeś jeśli nie tajemnica,jak coś PW. Ja jednak już wybrałem pozostanę przy starej scierra a zakupię jakiś aparacik ...
MilanND Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Brałem z głowatki. Wszystko sie na tyle przesuneło, że nawet nie liczyłem już na ten towar i nie dzwoniłem. Wyszło mnie 617 zł z przesyłką.
bronzo77 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Gdzie wyprodukowana ? Mój Freestone w chinach No ale się dowiedziałem dopiero po zakupie jak przeczytałem metkę.
kroku Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 100 % sklep który nigdy mnie nie zawiódł to Salar. Dzwonie kiedy chce i wszystko mam za dzień czy dwa,ceny też dobre + gratisy. Moje Simmsy koszulki z długim rękawem ,bluza ,czapka też China.Jeden T shirt jakaś szmata ,reszta rewelacja a o bluzie nie wspomnie bardzo wygodna ,miła w dotyku. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
MilanND Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 (edited) Bluza konkret. Musze sprawdzic w domu gdzie została wyprodukowana. Znając życie ,,czajna'' ale to sie okaże jak jutro wrócę do domu. Edited September 18, 2013 by MilanND
Andre Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Simms Guide Vest Khaki, Wędkarskie Kamizelki Muchowe - Taimen Bardzo dobra cena - @kroku działaj:D.
kroku Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Stary ,jak mi kupisz zrób prezent:beer: Jestem wypompowany z kasy , jedne śpiochy ciekną ,drugie spiochy gdzieś daleko poleciały bo też ciekną. Nie będę już inwestował w takie sprawy - bo dla mnie nie ma to sensu .Ja wszystko zniszczę , za często chodzę na ryby :)Trzeba kupić gumaki za 100 zł i już
Andre Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Nie będę już inwestował w takie sprawy - bo dla mnie nie ma to sensu... Taaak, jasne.
MilanND Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 O cie fak... chyba kupię kolejną Kto się zastanawia nad kupnem niech przestanie i działa, bo warto. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk now Free
NUNEK Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Właściwie to jeszcze wczoraj odebrałem od kolego Dzięcioła moją nową kamizelkę SIMMS.Ta stara co ma dwa miesiące teraz pójdzie pod młotek.Zaliczyła cztery wyjazdy. - - - Updated - - - Lekka wtopa Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts