Med Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Witam. Mam pewien problem, otóż ostatnio będąc nad rzeką zauważyłem, że w szczytowej przelotce mojej wędki brakuje porcelanki. Nie wiem kiedy wypadła i z jakiego powodu. Po prostu jej tam nie ma Co w takiej sytuacji mogę zrobić? Czy są jakieś sklepy-serwisy wędkarskie na terenie rzeszowa które to naprawiają? Czy taka naprawa to wklejenie samego pierścienia czy całego składu? I ile taka usługa może kosztować? Wędka o której mowa to konger carbomaxx który kosztuje bodajże 60 zł więc jeśli naprawa przelotki będzie kosztownym zabiegiem pewnie nie będzie się to opłacało. Jak więc wygląda taka naprawa? Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja więc nawet nie wiem jak wygląda naprawa takiej przelotki i czy takie naprawy się w ogóle praktykuje. pozdrawiam
apioo Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Przelotkę dostaniesz w BRC w Rzeszowie i może u P.Kosiorowskiego na rynku.
BRC Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 (edited) Najprościej kupić nową przelotkę szczytową o odpowiednim wymiarze, koszt około 7-8zł Starą usuwasz przez podgrzanie zapalniczką, nową wklejasz na cyjanopanie albo szybkoschnącym kleju dwuskładnikowym typu poxipol. Wklejania samej porcelanki się nie praktykuje. BRC nie prowadzi sprzedaży bezpośredniej i nie mieści się w Rzeszowie tylko w Ropczycach. Takie przelotki powinien mieć na stanie każdy szanujący się sklep wędkarski. Edited October 16, 2013 by robbox4
apioo Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 BRC nie prowadzi sprzedaży bezpośredniej i nie mieści się w Rzeszowie tylko w Ropczycach. W takim razie przepraszam, zmylił mnie wpis na stronie. Kontakt | Best Rods Center "Best Rods Center mieści się w Rzeszowie na ulicy Strażackiej 12 (pracownia i magazyn)"
lama Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 @robbox4, Szacun za uczciwe podejście do problemu. Nieuczciwy" specjalista" skasowałby Kolegę na kilka dyszek i robiłby z naprawy operację trudną że hej!!!! Takie podejście do tematu na pewno pomnoży Ci klientów:beer:
Med Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 @robbox dzieki wielkie, zrobie jak napisałeś. pozdrawiam
Recommended Posts