FISHMAN78 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Witam Znalazłem w starych klamotach taki kołowrotek Abu 444A. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Stan bardzo dobry, delikatne (małe ryski) Proszę o pomoc w wycenie tego kołowrotka ,chętnie go sprzedam
kafel Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Cena za którą realnie sprzedasz 250 - 300 zł. Chyba że masz org. pudełko zapasową szpulę w pudełku papiery oliwkę - smar to może ktoś da więcej.
FISHMAN78 Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 Witam Dziękuję za szybka odpowiedź chętnie go sprzedam ,ale niestety mam tylko kołowrotek , nie mam pudełka ani szpuli, a tak na marginesie orientuje się ktoś jaki rocznik może być tego kręcioła,szukałem ale nic nie znalazłem. Jeżeli ktoś chętny na zakup to zapraszam .
kafel Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Kołowrotki ABU 440/440A oraz ABU 333 były produkowane przez blisko 25 lat, od 1955 do 1979 roku. Pierwszy model kołowrotka spiningowego. Na tej konstrukcji uczyły się inne firmy produkujące kołowrotki.
Recommended Posts