EnEdUeRaBe88 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Jako że jestem nowym uczestnikiem forum na początku chciałbym przywitać wszystkich użytkowników Proszę o poradę bardziej doświadczonych wędkarzy metodą DS, mianowicie chciałbym zakupić 2 zestawy feederów (wędzisko + kołowrotek) na oba zestawy mogę przeznaczyć ok. 1000zł. Zastosowanie - wędki z przeznaczeniem na San więc cw. min. 120g, długość 3.9m. Co koledzy moglibyście mi polecić w tym przedziale cenowym? Pozdrawiam Kamil
Piotr Madura Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Ja używam od 3 lat Mitchella Elite Feeder 360, cw do 120g i jestem z niego bardzo zadowolony. Dobre wykonanie, świetna relacja cena-jakość. Na Twoje potrzeby może się przydać cięższa wersja tej wędki: WĘDKA MITCHELL ELITE HEAVY FEEDER 390/80-150g Internetowy Sklep Wędkarski TURBOCIK (link do pierwszej lepszej strony z tą wędką).
strongbow Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Witam Zastanawiam się nad zakupem Fedderów Daiwy windcast,interesują mnie opinie posiadaczy tych wędek..Chciałbym używać tych kijów do połowu karpi 5plus jak i do drobnicy , łowienie w stawach jak i w rzece. Wszystkie opinie milo widziane
karton323 Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ja używam od 3 lat Mitchella Elite Feeder 360, cw do 120g...WĘDKA MITCHELL ELITE HEAVY FEEDER 390/80-150g Internetowy Sklep Wędkarski TURBOCIK Też mam ten kijek i sprawuje się świetnie, do tego niska cena. Polecam
adamoon Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Ja z kolei czytałem wiele dobrych opini na temat mikado golden bay, która będzie lepsza? Mitchell czy mikado?
Recommended Posts