barjem Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Witam kolegów Mam pewne pytanie. Czy ktoś z Was może polecić jakieś ciekawe komercyjne łowisko?
JURI Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Polecam staw u Domina można nałowić się do syta:) Poszukaj na forum to łowisko komercyjne jest opisane:beer:
barjem Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 Dzięki wielkie za propozycje, wygląda ciekawie Może jeszcze jakieś propozycje?
pibcyk Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Słyszałem cos o stawach w Radomyślu oplata roczna 70 zł maja tam podniesione wymiary np karp od 40 wiec powinno cos tam plywac. Poza tym amury i szczupaki. Nie łowilem tam przekazuje co słyszałem Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
luksaj Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 A gdzie w tym Radomyślu są stawy ? Ja tam tylko kojarzę dołek koło stadionu co go wykopano by wyrównać teren koło boiska .
mukuz Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Koledze nie chodzi o Narożniki i nie chodzi też o ten staw koło stadionu. Faktycznie w Radomyślu są dwa stawy (ja nazywam je dołkami) na których opłata roczna to 70zł. Stawy są niewielkie i regularnie zarybiane więc można tam połowic! Narożniki to już inna bajka:D Wody jest naprawdę ładny kawałek i od niedawna ktoś się za to zabrał. Z tego co słyszałem to zbiornik jest zarybiony karpiem, amurem, karasiem, szczupakiem i sandaczem.Opłata roczna to chyba 250zł
adamus78 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Gdzie można dokonać opłaty na te stawy w Radomyślu? i gdzie one są?
mukuz Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Stawy są niedaleko stadionu a co do płatności to musiałbym się zorientować co i jak...
pibcyk Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Opłata w budynku gminy podobno, a stawy jak na foto Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts