Piotr Madura Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Zaciekawiły mnie kije z serii Airflo Delta Classic. Szczególnie interesuje mnie model o długości 3,05m w klasie 6/7. Wydaje się być w sam raz na streamera i ciężką nimfę, a i cena (jak na moje oko) atrakcyjna. Czy ktoś posiada taki kijek, bądź miał okazję trzymać go w rękach? Najważniejszym pytaniem jest akcja wędki (mam nadzieję, że dosyć szybka). P.S.: przykładowe linki: Airflo Delta Classic, Wędki muchowe - Taimen sport-fish - Stanisław Guzdek - internetowy sklep wędkarski - AirFlo Delta Classic od 349.00 zł sport-fish - internetowy sklep wędkarski Salar Sklep wędkarski Airflo P.S.2: zwróćcie uwagę na modele 335,5cm - być może doskonały wybór dla kogoś kto łowi metoda krótkiej nimfy
ke_amx Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Zaciekawiły mnie kije z serii Airflo Delta Classic. mam taką wędke w klasie 4/5. Pardzo mi podoba. =)
Piotr Madura Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Jaką ma akcję ta wędeczka? Masz ją może w Rzeszowie (z chęcią oglądnąłbym na żywo)? Pozdrawiam !
ke_amx Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Masz ją może w Rzeszowie (z chęcią oglądnąłbym na żywo)? Pozdrawiam ! Mam. =) Możemy póść porzucać
Recommended Posts