sum7754 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Witam, Co sądzicie o połączeniu zanęty waniliowej z truskawką na majówkę + kukurydza ? A może lepsza sama wanilia lub truskawka, a tak to truskawka czy wanilia lub jaki proponujecie inny zapach ? A na drugiej wędce chcę podać śmierdziela ? Co proponujecie na Lipie ?
maciup96 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Mi najlepiej bierze na kulki barakuda-zielona herbata Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Michał82 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Próbuj, kombinuj , nie ma złotej przynęty. Łam zasady, przynosi to czasami zaskakujące efekty .
sum7754 Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 (edited) Bo mam taki pomysł, aby zapodać zanętę waniliową + kajmak waniliowy i dopalić to truskawką w stosunku 2 wanilia 1 truskawka, a na włos kulka truskawkową, waniliową lub słodka kukurydza lub kukurydza z moim tajnym kilerem A na drugą śmierdziel: ochotka, skorupiak, ryba A problem jest taki. Czy wanilia pogryzie się z truskawką? I proszę o poradę z własnego doświadczenia, bo nie wiem czy zakupić truskawkę czy wanilię, a mam ten waniliowy kajmak, czyli słodkie waniliowe mleko, zagęszczone i dopalone atraktorami, a jak sypnę truskawkę to nie wiem co z tego wyjdzie ? Poradzcię Edited April 20, 2014 by sum7754
Michał82 Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Tak pomieszaj , będą wieszać się karpie same 20kg+ . . .
misiu Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Bo mam taki pomysł, aby zapodać zanętę waniliową + kajmak waniliowy i dopalić to truskawką w stosunku 2 wanilia 1 truskawka, a na włos kulka truskawkową, waniliową lub słodka kukurydza lub kukurydza z moim tajnym kilerem A na drugą śmierdziel: ochotka, skorupiak, ryba A problem jest taki. Czy wanilia pogryzie się z truskawką? I proszę o poradę z własnego doświadczenia, bo nie wiem czy zakupić truskawkę czy wanilię, a mam ten waniliowy kajmak, czyli słodkie waniliowe mleko, zagęszczone i dopalone atraktorami, a jak sypnę truskawkę to nie wiem co z tego wyjdzie ? Poradzcię Ty tu kolego chcesz porad od nas a mówisz że dasz kuku z "tajnym kilerem" oj nie my się tu z kolegami buntujemy i nie bd porad
LuJu Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 A problem jest taki. Czy wanilia pogryzie się z truskawką? Ja tam się na karpiach nie znam, ale wczoraj byłem z rodziną na lodach na rynku i się nam wanilia z truskawką nie gryzła
sum7754 Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 (edited) "tajny kiler" - jakbym powiedział to nie byłby już taki tajny, każdy wędkarz musi mieć takiego tajniaka, bo co to za wędkarz Resztą mojej wiedzy służę zawsze i wszędzie Z tego wszystkiego, po prostu na przemian będę sypał raz tym raz, raz tym Edited April 22, 2014 by sum7754
Recommended Posts