Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Co sądzicie o połączeniu zanęty waniliowej z truskawką na majówkę + kukurydza ?

A może lepsza sama wanilia lub truskawka, a tak to truskawka czy wanilia lub jaki proponujecie inny zapach ? :)

A na drugiej wędce chcę podać śmierdziela ? Co proponujecie na Lipie ? :)

Posted (edited)

Bo mam taki pomysł, aby zapodać zanętę waniliową + kajmak waniliowy i dopalić to truskawką w stosunku 2 wanilia 1 truskawka, a na włos kulka truskawkową, waniliową lub słodka kukurydza lub kukurydza z moim tajnym kilerem :D

A na drugą śmierdziel: ochotka, skorupiak, ryba

A problem jest taki. Czy wanilia pogryzie się z truskawką? :(

I proszę o poradę z własnego doświadczenia, bo nie wiem czy zakupić truskawkę czy wanilię, a mam ten waniliowy kajmak, czyli słodkie waniliowe mleko, zagęszczone i dopalone atraktorami, a jak sypnę truskawkę to nie wiem co z tego wyjdzie :( ?

Poradzcię

Edited by sum7754
Posted
Bo mam taki pomysł, aby zapodać zanętę waniliową + kajmak waniliowy i dopalić to truskawką w stosunku 2 wanilia 1 truskawka, a na włos kulka truskawkową, waniliową lub słodka kukurydza lub kukurydza z moim tajnym kilerem :D

A na drugą śmierdziel: ochotka, skorupiak, ryba

I proszę o poradę z własnego doświadczenia, bo nie wiem czy zakupić truskawkę czy wanilię, a mam ten waniliowy kajmak, czyli słodkie waniliowe mleko, zagęszczone i dopalone atraktorami, a jak sypnę truskawkę to nie wiem co z tego wyjdzie :( ?

Poradzcię

Ty tu kolego chcesz porad od nas a mówisz że dasz kuku z "tajnym kilerem" oj nie my się tu z kolegami buntujemy i nie bd porad

Posted

Ja tam się na karpiach nie znam, ale wczoraj byłem z rodziną na lodach na rynku i się nam wanilia z truskawką nie gryzła :)

Posted (edited)

"tajny kiler" - jakbym powiedział to nie byłby już taki tajny, każdy wędkarz musi mieć takiego tajniaka, bo co to za wędkarz :)

Resztą mojej wiedzy służę zawsze i wszędzie :)

Z tego wszystkiego, po prostu na przemian będę sypał raz tym raz, raz tym :D:P

Edited by sum7754