Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej, nie wiedzialam w jakiej kategorii napisac, wiec pisze to tu. Mam od jakiegos czasu problem z przegladarka. Za kazdym razem mam przegladarke delta. Probowalam usunac to z instrukcja Jak usunac Delta search , ale dalej jest to samo . Ktos jest w stanie mi pomoc? :(

Posted

Usuń przeglądarke i coś takiego jak delta toolbar czy jakoś tak. Są też jakieś programy do usuwania takiego typu wirusów ale ich obsługa może przysporzyć wiele trudności. Jak nic nie pomoże to najlepiej będzie sformatować dysk twardy. :)

Posted

Nie trzeba nic formatować :)

Ustaw w przeglądarce żeby strona główną były Google potem w panelu sterowania usuń ostatnio zainstalowane aplikacje ,właśnie coś jak delta tooblar :) Ogólnie usuń wszystkie które ci są nie potrzebne :) I to powinno pomóc :)

Miałem tak już z 3 razy jak coś ściągałem :) Ale poradziłem sobie z tym bez najmniejszego problemu :)

Posted

A jak już zrobisz wszystko co ci radzą koledzy to wpisz w wyszukiwarkę "wyszukaj programy i pliki" w lewym dolnym rogu przy starcie Win. hasło "delta" kiedy program wyszuka ci wszystkie hasła związane z tą "nieszczęsną przeglądarką" wykasuj wszystkie wyświetlone hasła. Czynność powtórz dwukrotnie, potem potraktuj kompa programem CCliner , zrestartuj i powinno być dobrze. Powodz...........