Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.

Może ktoś wie gdzie w podkarpackim można nabyć jakąś fajną łódeczkę na ryby.

Interesuje mnie coś na zbiorniki, rzeki.

Jeszcze jedno, musi być możliwość montażu silnika elektrycznego i żeby można było popływać w minimum 3 osoby.

Pozdrawiam

Posted
Witam serdecznie.

Może ktoś wie gdzie w podkarpackim można nabyć jakąś fajną łódeczkę na ryby.

Interesuje mnie coś na zbiorniki, rzeki.

Jeszcze jedno, musi być możliwość montażu silnika elektrycznego i żeby można było popływać w minimum 3 osoby.

Pozdrawiam

Mój znajomy zakupił bardzo fajną łódkę w Krośnie.Mają tam bardzo duży wybór sprzętu pływającego jak i osprzętu. Masz tu linka do tej firmy, może coś znajdziesz dla siebie http://www.wodniak.krosno.net.pl/

Posted

Witam ja będę miał na sprzedaż używaną duża i stabilną łódkę jestem w trakcie jej remontu mam nadzieję że za max miesiąc skończę lub wcześniej.

• 4 years later...
Posted

Witam, przymierzam się do zakupu jakiegoś sprzętu pływającego (zbiorniki, rzeki) ostatnio na allegro znalazłem coś takiego Łódka skladana - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co sądzicie o takiej łódce składanej ? Wydaje się ze z tym składaniem to jest dobre rozwiązanie bo można spokojnie w samochodzie przewieść, ale czy będzie ona stabilna na wodzie? Może ktoś miał okazje pływać taką łódka i podzieli się swoimi doświadczeniami ?:)

Posted

Ja bym się bał tym pływać:D Czasem można trafić naprawdę fajny ponton z przyczepką, jeśli zbiorniki to na początek można by pływać na wiosłach a z czasem dokupić jakiś silnik. Sam o sprzęcie pływającym myślałem ale niestety ten temat musi poczekać..

Posted

Witam.Nie wyobrażam sobie pływania na czymś co może się rozłożyć na części. To tak jakbym pływał na materacu. Poza tym za te pieniądze masz dobrej klasy ponton.

PONTON-Stabilniejszy tysiąc razy. Czas montażu pewnie jeszcze szybszy niż tej łódki. O bezpieczeństwie i manewrowości nie wspomnę.

Posted

Witam za te pieniądze nie kupiłbym tej łódki składanej nie jest warta tego nawet , tak tak wyżej kolega pisał można kupic dobry ponton . Jest mniej problemu z pontonem a niżeli z tą łódka . Przynajmniej ja tak uważam to jest moje zdanie .:)

• 5 months later...
Posted

Koledzy chciałbym uzyskać informację czy w taki sposób można przewozić łódkę na dachu samochodu nie narażając się stróżą prawa.

Do oryginalnych otworów mocujących bagażnik dachowy zamontowałem poprzeczki,a do nich przykręciłem łódkę na 6-ciu śrubach M 8.Nić nie wystaje poza obrys auta zgodnie z prawem.Obawiam się tylko czy mogą się doczepić do poprzeczek które dorobiłem,stalowe z profila 40 x 20 x 2,wyglądają i są bardziej wytrzymałe niż orginalne seata.Może mamy w naszych serwisie kolegę z drogówki.

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Żadnego z wymienionych punktów nie naruszam,jedyna obawa to dorobione belki pod łódkę,przy obecnej zmianie przepisów ruchu drogowego papiery można stracić bardzo szybko

• 4 months later...
Posted

Ssam kupiłem niewielką łódkę alu z przeznaczeniem do transportu na dachu auta. Na 100% nie ma żadnych przciwskazań do takiego transportu