Jump to content

I Muchowy Zlot PSW

Gochu

Recommended Posts

A co! Wiem, że w tej kwestii najmniej mam do gadania bo jeszcze nie zacząłem ale może ktoś podłapie pomysł.

"Dziwie że że tyle osób z forum jeździ na San a jeszcze jakiegoś mini zlotu nie było muchowo-spiningowego"

Anonim z PW

Krótko pisząc... Doświadczeni łowią ryby a początkujący... też łowią tyle, że większe :D Co myślicie o takim spotkaniu?

Rad był bym i ja ;-) Gochu wędkę już nabyłem nie chwaląc się kołowrotkiem i sznurem no ale brakuje mi aby mnie ktoś mnie w d…….. kopną to może się ruszę:eek: Pozdrowienia dla klubu muchowego "Oczko":D

Widzisz @Sewer Ty już masz wszystko co potrzeba a ja potrzebuje kopa w d... żeby kupić wymagane minimum :) Niestety życie jest takie, że pod koniec wypłaty zawsze zostaje tak dużo miesiąca :P

Gochu ja już zaczynam łapać muchy;) Wczoraj na Sanie latały takie jętki ,że ja bym się najadł:D A moimi woblerami z wyjątkiem mnie nic i nikt się nie interesował. Pierwszy raz widziałem żeby ptaki z rybami rywalizowały o zdobycz...... widok nieprawdopodobny:eek: Chyba się nakręcam..........

Sam zbieralem się do muchowania dłuższy czas, teraz żałuję że nie zrobiłem tego szybciej. . To naprawdę wciąga :) A i liczba wedek muchowych jest już taka sama co spiningowych po które coraz rzadziej sięgam :D

Kurde, to i ja się musze zapisać do klubu. Bo zapewne tak elitarny klub o znamienitej nazwie „oczko” będzie liczył tylko 21 członków.

Przeglądając wątek o Sanie wydaje mi się ze już co najmniej 2/3 miejsc jest zajętych.

Gdyby tak któryś weekend przyatakować większym gronem …. mogło by być fajnie … tylko ile było by z tego łowienia a ile p(b)icia piany sam nie wiem.

Dla mnie to jest nieprawdopodobne jaki ogrom ludzi jeździ teraz na Os San jak i zwykły odcinek z forum PSW.

Dobrze łówcie chłopaki i wstawiajcie zdjęcia ,mam nadzieje że ktoś pociągnie za sznureczek i zlot się odbędzie:beer:

Praktycznie temat San to tylko mucha i spining .Serio jestem w szoku:eek:

• 3 weeks later...

Nie ma, co się dziwić. Mucha wciąga, kto lubi aktywność nad wodą, ten z muchą będzie czuł się bardzo dobrze. Sam się chwilę zbierałem za nim powiedziałem sobie, że spróbuje i również chwilę mi zajęło kompletownie sprzętu(minimum) ale już mam i z muchówką spędzam teraz każdą wolną chwilę. Godziny lecą, jak minuty. Wyjście nad rzekę z muchówką na 9, 10 godz, to króciutki wypad...

• 2 weeks later...