Andre Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 (edited) Serwisowi stuknęły już trzy lata. Jak co roku będzie więc okazja do spotkania nad wodą. Tym razem nasz wybór padł na Czarną Sędziszowską. Zapraszam więc w imieniu Teamu PSW na 26 września ( niedziela) nad zbiornik w Czarnej. Otwieram więc listę: 1. Andre 2. Dziencioł 3. Oktawian 4. Cyniu5 5. Stiff43 6. Kolega Stiffa 7. Rimm ?? 8. Mapet77 9. Królik 10. Rapala 11. Miko 12. Gabriel Kozdraś 13. Siksa Mam nadzieję że krótka nie będzie:) Edited September 9, 2010 by Andre
Dzienciol Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Bardzo chętnie zawitam i spędze czas w tak zacnym gronie.
Oktawian Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jak by pogoda dopisała, to można się zjawić w sobotę i zaliczyć jeszcze niedzielę. Dopisz mnie do listy.
cyniu5 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 (edited) Jeśli można to ja też wstępnie się zapisuje, nawet na te 2 dni. Wtedy można by zorganizować dodatkowo konkurs na sztandarową nalewkę PSW ;-] Edited September 8, 2010 by cyniu5
Rimm Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jakby ktoś wybierał się i jechał przez Dubiecko i miał jedno miejsce,to chętnie bym z nim pojechał, gdyż nie mam jeszcze lat na samochód. Aczkolwiek porozmawiam z siostrą to może mnie podrzuci ;d.
robin Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Z calym szacunkiem, byl ktos ostatnio na Czarnej Sedz. ? W poblizu buduja autostrade i wszystko jest totalnie rozkopane,zryte i rozjezdzone przez dumnych budowniczych. Nie chce tu nikogo straszyc, ale moze warto sprawdzic dojazd przed planowanym zlotem.
justfilied233 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 robin byłem w tamtym tygodniu i wszystko było ok, droga odchodząca od asfaltu jest dobrze utwardzona i dookoła zbiornika nie jest źle, problem może być tylko z wjazdem tam gdzie biegnie linia energetyczna (dość duże błoto) reszta wydaje się ok, ludzie bez większych problemów autami tam śmigali, dziury wiadomo jak na każdych takich drogach, ale kto tam był to wie o co chodzi
Szymek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jak dla mnie za daleko a miałem ochotę innym razem:D
robin Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 robin byłem w tamtym tygodniu i wszystko było ok, droga odchodząca od asfaltu jest dobrze utwardzona i dookoła zbiornika nie jest źle, problem może być tylko z wjazdem tam gdzie biegnie linia energetyczna (dość duże błoto) reszta wydaje się ok, ludzie bez większych problemów autami tam śmigali, dziury wiadomo jak na każdych takich drogach, ale kto tam był to wie o co chodzi W ostatnia sobote kumpla wyciagali ursusem dlatego pisze jak bylo. Moze cos sie poprawilo.
Oktawian Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jak dla mnie za daleko a miałem ochotę innym razem:D Z Przeworska do Leżajska jest niedaleko, będę miał wolne miejsce, więc możesz się zabrać z nami.
justfilied233 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 W ostatnia sobote kumpla wyciagali ursusem dlatego pisze jak bylo. Moze cos sie poprawilo. No to ja o ile dobrze pamiętam w piątek Miejscami jest tam spore błoto ale tam raczej nie ma potrzeby wjeżdżania samochodem, tak jak mówiłem tylko tam gdzie linia energetyczna było błoto przy wjeździe. P.S a w którym miejscu zbiornika planujecie spotkanie ???
Królik Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Czy "nowy" też może się przyłączyć w celach zapoznawczych, oczywiście z załącznikiem:confused:
robin Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No to ja o ile dobrze pamiętam w piątek Miejscami jest tam spore błoto ale tam raczej nie ma potrzeby wjeżdżania samochodem, On sie zawiesil samochodem a nie wpadł w bagno.
rapala Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 O ile nic (albo nikt;)) nie pokrzyżuje mi planów,chętnie spotkam się ze wszystkimi na Czarnej.Dopiszcie i mnie do listy.
Miko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Chętnie zjawię się na takim zlocie ,proszę i mnie dopisać do listy:)
LukaszZ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mnie na razie nie wpisujcie bo 25tego wesele i to w Czudcu więc pewnie nie dojade na czas :[
Gabriel Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To ja grilla zacznę już picować, żeby szanowne grono miało na czym ciepły posiłek przygotować. A tym samym proszę o dopisanie do listy. Oby tylko nic nie wypadło i nie pokrzyżowało planów - to może nawet uda się 2 dni zaliczyć Rapala - Ty się nie wygłupiaj i już planuj - nie wyobrażam sobie takiego jesiennego spotkania bez zawartości Twojego kociołka. A czy mógłby ktoś "rzucić"garśc informacji o tym zbiorniku? tzn z której strony dojechać/jakaś mapa/? na co łowić, czego się spodziewać w wodzie itp, otd -coś na zasadzie informacji o Wisłoku w Zarzeczu przed wiosennym zlotem. Bo co prawda przeglądałem "wieści znad wody" w temacie Czarnej, ale jednak kompleksowe info w jednym miejscu było by fajne. A jak tam z opłatami, bo na Rzeszów mam tylko wykupione wody płynące nizinne i pewnie coś gdzieś muszę dopłacić. Może ktoś podrzucić jakieś info? Gabryś
rapala Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 (edited) Rapala - Ty się nie wygłupiaj i już planuj - nie wyobrażam sobie takiego jesiennego spotkania bez zawartości Twojego kociołka. Spokojnie,kociołek lśni jak psu jajca:D,choć od poniedziałku będzie używany przez tydzień na Wilczej:) ale na zlocie będzie nabity po pokrywę Edited September 9, 2010 by rapala
Andre Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 (edited) Mamy więc grill i kociołek:), Kilku śmiałków zaoferowało też jakieś płyny. Jeśli będą chętni na dwa dni to nie ma sprawy. I tak jak pisał Gabryś jeżeli jest ktoś kto czuje się na siłach napisać coś o tej wodzie to bylibyśmy wdzięczni. Szczególnie chodzi o ten dojazd i wybór miejsca biwaku. Lista wciąż otwarta... 1. Andre 2. Dziencioł 3. Oktawian 4. Cyniu5 5. Stiff43 6. Kolega Stiffa 7. Rimm ?? 8. Mapet77 9. Królik 10. Rapala 11. Miko 12. Gabriel Kozdraś 13. Siksa 14. Bastuś z Bratko 15. Kleniarz 16. Bogol Edited September 13, 2010 by Andre
LukaszZ Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Najlepiej chyba będzie jak zadomowicie się na cyplu pod linią chociaż teraz dojazd jest tam pewnie mocno utrudniony. Też jak kolega słyszałem że dojechać na Czarną to teraz sztuka.
cyniu5 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Mam prośbę ,jakby ktoś jechał z Rzeszowa to czy nie mógłbym się zabrać bo nie wiem czy będę mobilny.Naturalnie dorzucę się do paliwa.Mam też możliwość wziąć dużego grilla i kuchenkę gazową(wariant 2 dniowy)
Siksa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Z Marcinem będziemy dumni z możliwości podwiezienia "miszcza ciętej riposty" na zlot. Muszę tylko jeszcze Marcina poinformować, że jedzie:D Szczegóły jeszcze dogadamy.
Recommended Posts