Guest Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Witam, Mam pytanie, jaki płatny hosting jest najlepszy. Chodzi o najlepszy w stosunku ceny do jakości. Będę na tym serwerze trzymał stronę kancelarii prawnej (jeszcze nie wiem, jak bardzo rozbudowaną, ale klient jest ciekawy ceny hostingu (i domeny również)). Najlepiej, aby wraz z hostingiem była możliwość założenia domeny, ale żeby nie była droga.* Obecnie wybrałem sobie: Hosting WWW, niezawodne i tanie serwery wirtualne*| nazwa.pl 7,50 zł za miesiąc z 50,- a w tym 200GB powierzchni. Czy warto mieć tam hosting i domenę? Czy będzie żadnych problemów? A jak jest w ogóle z domeną? Czy za pierwszy rok płaci się te 7,5 zł, a za następny i kolejne np. po 60 zł netto, czy może trzeba zapłacić 7,5 zł (za założenie) i np. 60 zł (za aktywację) za pierwszy rok, a za kolejne po te 60 zł? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plebsik Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Klient do usunięcia. Jak chcesz reklamować hosting to źle się za to zabrałeś. Wygooglowalem przynajmniej 3 identyczne zapytania -pierwszy w czerwcu tylko, że z inną ofertą. Tu się rozmawia o rybach - kiepską przynętę zarzuciłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts