Jump to content

Recommended Posts

Posted

Już teraz serdecznie zapraszamy na Rybomanię Lublin, która odbędzie się 29-30 listopada na terenach Targów Lublin (ul. Dworcowa 11). Pełno sprzętu, liczni wystawcy oraz gigantyczne akwarium to tylko część atrakcji, jakie dla was przygotowaliśmy :)

Lista wystawców - Aktualności: RYBOMANIA 2014? i wszystko jasne

Szczegóły imprezy - RYBOMANIA Lublin 2014: Co, gdzie, kiedy, za ile?

Bilety już teraz do kupienia w sklepach Empik, Saturn i Media Markt

Zapraszamy na naszą stronę internetową

Targi Wędkarskie RYBOMANIA: RYBOMANIA 2014

Znajdziecie nas także tutaj:

https://www.facebook.com/Rybomania

Rybomania - Największe targi wędkarskie w Polsce - YouTube

Posted

Oczywiście a jeżeli ktoś ma jeszcze dar do negocjowania cen to może nawet trochę zaoszczędzić ale na jakieś extra rabaty bym nie liczył..Mo może czasami:D .Wiele firm aby przyciągnąć potencjalnych klientów robi różnego rodzaju promocje,zachęca do kupna ale jak już ma dojść do transakcji to zazwyczaj okazuje się ,że aktualnie "towaru" już nie mają i odsyłają np. do sklepu internetowego a tam z ceną już bywa różnie.Nie jest to oczywiście regułą ale jeżeli ktoś chce coś zakupić to najlepiej wybrać się na targi w sobotę. Byłem na kilku targach ,głównie karpiowych i powiem szczerze ,że dla mnie to bardziej bazarek - wielki handel - mało pokazów i prezentacji a do tego często powierzchnia wystawowa zbyt mała do liczby odwiedzających.Ścisk ,tłok i harmider ...- Jak w ulu:D. Niezaprzeczalną zaleta targów jest możliwość "pomacania" tego co się zamierza kupić i porównania kilku podobnych modeli np. wędzisk często za niemałą kasę...

Ze względu na bliskość Lublina wybieram się w sobotę:D.

Posted (edited)

A i ja razem z kumplami wybieramy się w niedzielę, ale raczej pooglądać i pomacać niż na zakupy, no chyba, że faktycznie jakieś super promocje będą :)

Edited by zibbi