Nergal666 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Witam wszystkich! Chciałbym się dowiedzieć czy jest sens łowić o tej porze roku nad rzeką gdziekolwiek na spinning? Jest jeszcze szansa na złowienie czegokolwiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irecki Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Szansa jest zawsze , możesz liczyć na szczupaka , sandacza , okonia trzeba próbować , na pewno o tej porze roku ryby zajmują inne stanowiska niż latem i żerują o innych porach . Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalwedkarz Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 W grudniu nad rzekę! -Wędkarstwo Moja Pasja rozwiązanie Twojego problemu, jak widzisz można łowić na spinning Nie ma za co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winko Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Witam wszystkich! Chciałbym się dowiedzieć czy jest sens łowić o tej porze roku nad rzeką gdziekolwiek na spinning? Jest jeszcze szansa na złowienie czegokolwiek? Może wyda Cisie to nieco dziwne ale ja już nie mogę się doczekać przyszłego piątku. Wracam do kraju na święta a te chcę spędzić razem z rodzinką ale już w piatek ruszam twardo na rzekę ze spinem w ręku za - kleniami:D łowię je już tą porą roku od kilku sezonów i wiem że o tej porze roku potrafią nieraz brać niczym wiosna czy też latem, oczywiście przy założeniu że zima bedzie łagodna Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalwedkarz Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Prawda jest taka, że dobry wędkarz to i w najgorszych warunkach coś złapie Ewentualnie trzymać się zasady "głupi ma szczęście" - jak kto tam woli hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts