kappa00 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Koledzy mam takie pytanie, czy jest możliwość dokupienia rączki do kosza podbieraka, takiej krótkiej jak przy podbierakach muchowych? Czy spotkał się ktoś z czymś takim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilanND Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Do kupienia nie spotkałem. Myślę, że forumowi koledzy, zajmujący się składaniem wędzisk bez problemu powinni Ci coś takiego dorobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlo Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Taką rączkę możesz sam sobie dorobić ja zrobiłem z uciętego kawałka drewnianego karnisza . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kappa00 Posted January 7, 2015 Author Share Posted January 7, 2015 No raczke bym znalazł,tylko pasowało by to zrobić najlepiej na gwint,bo kosz służy mi też do sztycy.To powinien być taki sam gwint jak w podpórkach do wędek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlo Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Kupujesz nakrętkę taką typu long (przedłużka,złączka ma długość ok.3 cm) średnica odpowiadająca śrubie przy koszu, w drewnianej rączce wiercisz otwór odpowiedniej średnicy i długości, osadzasz w nim nakrętkę na kleju oczywiście może to być kropelka,wikol itp.no i gotowe:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kappa00 Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 No to trzeba będzie zrobić coś takiego tak jak mówisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Albo dorobić we własnym zakresie. Mówi się, że przy pomocy taśmy klejącej można zrobić wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts